WİLMA ELLES Hindistan da üç günde iki tane eyalet başkanlarından iki onur ödülü aldı

Ülkemizi birçok uluslararası film ve festivallerde temsil eden güzel oyuncu son olarak Hindistan’da Raja Bundela’nin başkanlığında olan ve Hindistan hükümetin desteklediği Khajuraho İnternational Film festivalin de özel misafir olarak ülkemizi temsil etmek üzere yer aldı. Ünlü oyuncu Wilma Elles uluslararası işleri imza atmaya devam ediyor. Elles Almanya, Fransa ve Amerika’da başarılı projelerde yer alırken. Son Amerikan filmi ” Silvercarnation ‘ Oscar akademi’ den aday aday olarak gösterildi.

Khajuraho İnternational Film festivalin de Wilma Elles Eyalet Başkanı Gouvernor Mangubhai C. Patel Madhya Pradesh dan (72 Milyon vatandaşı temsil eden) bir onur ödülü aldı. Elles, ayrıca geceye muhteşem sahne şovu damga vurdu. Hindistan dansı yaparak festivale katılan 40.000 seyirciyi kendisine hayran bıraktı. Başarılı sahne performansından sonra seyirci tarafından uzun bir süre ayakta alkışlanan Wilma Elles büyük bir ilgi odağı oldu. Wilma Elles, Hindistan’ nın ulusal ve yerel basınında kendisine geniş yer verildi. Alman-Türk oyuncu olarak arka arkaya üç gün boyunca gazete, dergi ve televizyonlarda yer aldı. 

Elles festivalde birçok ünlü uluslararası ve Bollywood yıldızlarıyla bir araya geldi.

Ardından ünlü oyuncu Hindistan’nın en önemli İndian konferansa of İntellectuals de New Delhi de katıldı. Birçok üst mahkeme üyeleri katıldığı  konferans’ ta  Hindistan ve Dünyadaki  İnsan haklarının durumu hakkında konuşuldu. Elles bir daha başka bir eyaletin (Andhra Pradesh)  başkanı Mr Biswabhusan Harichhandan’ nın ellerinden bir onur ödülü daha aldı.

Elles sosyal medyada Hindistan’daki seyahatdan renkli görüntüler paylaşıyor.

Av. Mehmet Şah Çelik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı