Avansas’ın yeni CEO’su Gary Fox oldu

İş yerinin alışveriş yeri Avansas’ta üst düzey atama gerçekleşti. Gary Fox, Aralık 2022’den itibaren, Avansas’ta CEO’luk görevini üstlenecek. Avansas CEO’su Burak Peker ise Avansas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütecek.

 

Global vizyonu ve tecrübesiyle iş yerinin alışveriş yeri Avansas’ta CEO’luk görevine 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren Gary Fox atandı. Ağustos 2021’den beri Avansas’ta Strateji ve Müşteri Deneyimi Direktörlüğü görevini üstlenen Fox, yeni dönemde şirketin CEO’su olarak görevini sürdürecek. Avansas CEO’su Burak Peker ise Avansas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

 

Ağustos 2021'de Avansas’a katılan Fox, kariyerine Birleşik Krallık’ta finansal hizmetler şirketi Halifax’ta başlarken 1998-2013 yılları arasında dünyanın en büyük teknoloji firmalarından biri olan Dell’de stratejik ve global sorumluluklarla, Üst Düzey Yönetici ve Operasyon Lideri olarak çalıştı. Gary Fox, strateji, operasyon, insan kaynakları, marka, pazarlama, ürün yönetimi, e-ticaret, çağrı merkezi yönetimi ve müşteri deneyimi alanlarında sorumluluk üstlendi. Fox, yeni göreviyle birlikte Avansas’ın Türkiye ve İngiltere'deki operasyonlarına liderlik yapacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni