Bayer Türkiye’den Yurt Dışına İki Önemli Atama

  • Bayer Tarım Ürünleri Türkiye ve Ortadoğu Ticari Mükemmellik ve Satış Operasyonları Lideri Onur Demir, Global Ticari Yetkinlik Lideri olarak Almanya’ya atandı.

 

  • Bayer Tarım Ürünleri Pazarlama Servisleri Müdürü Kübra Demir, Akdeniz Bölgesi Satış Verimliliği Müdürü olarak İspanya’ya atandı.

 

Bayer Türkiye’den yurt dışına iki önemli atama gerçekleşti. Bayer Tarım Ürünleri Türkiye ve Ortadoğu Ticari Mükemmellik ve Satış Operasyonları Lideri olarak çalışmakta olan Onur Demir Almanya’ya Global Ticari Yetkinlik Lideri olarak atandı. Pazarlama Servisleri Müdürü Kübra Demir ise İspanya’da yerleşik olarak Akdeniz Bölgesi Satış Verimliliği Müdürü oldu.

 

FMCG, Geleneksel ve Modern Kanal Satış Yönetimi, Ticari Pazarlama, Satış Mükemmeliyeti, CRM ve Satış Operasyonları alanlarında uzmanlıkları bulunan ve işletme yüksek lisansını UCLA Anderson School of Management’ta tamamlayan Onur Demir; 5 yıllık Bayer deneyimi ile görevini Almanya’da yürütecek.

 

Lisans ve yüksek lisansını İ.T.Ü. Kimya Bölümü’nde tamamlayan Kübra Demir ise Bayer’deki Marka ve Pazarlama İletişimi, Dijital Tarım, Kampanya ve Proje Yönetimi ile Müşteri Hizmetleri alanındaki 9 yıllık deneyimini İspanya’da satış alanına taşıyacak

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni