Cartesi (CTSI) ve Chain (XCN) BtcTurk PRO’da listelendi

Türkiye’yi Bitcoin’le tanıştıran BtcTurk, yeni kriptopara birimleriyle büyümeye devam ediyor. Cartesi (CTSI) ve Chain (XCN) kriptopara birimlerini listeleyen BtcTurk PRO, böylece 72 kriptopara birimine ve 168 işlem çiftine ulaştı.

 

2018 yılında Erick de Moura, Augusto Teixeira, Diego Nehab ve Colin Steil tarafından geliştirilen Cartesi, katman 2 altyapısıyla dikkat çekiyor. Geliştiricilerin, yazılım araçlarıyla ölçeklenebilir akıllı sözleşmeler geliştirmesine olanak sağlayan Cartesi’nin yerel jetonu CTSI’dir.

 

Ödüllerde kullanılıyor

CTSI, kullanıcıları ödüllendirmek için kullanılıyor. Jetonlarını kilitleyerek ağı destekleyen kullanıcılar CTSI ile ödüllendiriliyor. Ödemelerde de kullanılan CTSI, ağda yer alan kullanıcılar tarafından Noether’e veri ekleme ücreti olarak değerlendiriliyor. Ethereum blokzinciri üzerinde oluşturulan CTSI, ERC-20 standartı ile çalışıyor.

 

Yeni eklenen kriptopara ile BtcTurk PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası (TRY) ve Tether (USDT) işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. CTSI için minimum yatırma limiti 25 CTSI, çekme limiti 50 CTSI olarak uygulanıyor.

 

CTSI’nin toplam arzı 1,000,000,000 adet ile sınırlandırılmıştır. Cartesi (CTSI) ile ilgili detaylı bilgilere bu bağlantıdan ulaşılabilir: btcturk

 

Chain 40 milyon dolardan fazla fon topladı

Chain, daha iyi finansal hizmetler sunmak amacıyla oluşturulmuş blokzinciri tabanlı bir teknoloji şirketidir. Adam Ludwin tarafından geliştirilen Chain, Web3 hizmetlerini ve finansal ürünleri destekleyen kriptografik defterler ve bulut altyapısı oluşturuyor ve kurumlar Chain platformunu kullanarak blokzinciri ağı başlatabiliyor.

 

Yerel jetonu XCN olan Chain, Visa, Nasdaq, Orange gibi birçok kurumsal şirketten 40 milyon doları geçen fon toplamayı başardı. Ağdaki iyileştirmeler ve yenilikleri oylamak için kullanılan XCN, ağ üzerinde gerçekleştirilen işlemlerde ödeme yöntemi olarak kullanılıyor ve kullanıcıların platformda gerçekleştirdikleri işlemlerden indirim kazanmalarına olanak sağlıyor. Platform kullanıcılarının premium özellikleri kullanmasına imkân tanıyan XCN, Ethereum blokzinciri üzerinde oluşturuldu ve ERC-20 standartı ile çalışıyor.

 

BtcTurk PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası (TRY) ve Tether (USDT) işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. XCN, için minimum yatırma limiti 100 XCN, çekme limiti 200 XCN olarak uygulanıyor.

 

XCN’in toplam arzı 53,470,523,779 adet ile sınırlandırılmıştır. Chain (XCN) ile ilgili detaylı bilgilere bu bağlantıdan ulaşılabilir: btcturk

 

BtcTurk PRO’da listelenen kriptopara birimleri Bitcoin (BTC) dahil 72 oldu

Bitcoin’in (BTC) yanı sıra BtcTurk PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Loopring (LRC), Fantom (FTM), Universal Market Access (UMA), Storj (STORJ), Polymath (POLY), Fetch.ai (FET), NuCypher (NU), The Sandbox’ı (SAND), Amp (AMP), Audius (AUDIO), Spell Token (SPELL), Terra (LUNA), ApeCoin (APE), Bancor (BNT), Curve DAO (CRV), Quant (QNT), Golem (GLM) ve SKALE Network (SKL), Algorand (ALGO), PAX Gold, Ethereum Name Service (ENS) ve Immutable X (IMX), Render Token (RNDR), PlayDapp (PLA), Livepeer (LPT), Ethereum iExec RLC (RLC), Civic (CVC), Ethereum Classic (ETC)Holo (HOT), Aptos (APT), Flow (FLOW), Cartesi (CTSI) ve Chain (XCN). Böylece BtcTurk PRO, 72 kriptopara birimine ve 168 işlem çiftine ulaştı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni