Coşkunöz Holding’in yeni markası ADD-Me, AMCTurkey Konferansı’na katıldı

Coşkunöz Holding’in yeni markası ‘ADD-ME’, eklemeli imalat alanında en prestijli konferanslardan biri olan  AMCTurkey 2022’ye gold sponsor oldu.  Konferanstaki standında çalışmaları hakkında bilgi veren marka, 3D baskı/eklemeli imalat alanında teknoloji, uygulama ve çözüm merkezi olarak faaliyet gösterecek.

 

Eklemeli imalat (Katmanlı üretim) ve 3D yazıcı teknolojisi alanında uygulama ve çözüm merkezi olma hedefiyle; köklü otomotiv devi Coşkunöz Holding bünyesinde, Coşkunöz Ar-Ge ve Coşkunöz Holding İş Geliştirme birimleri ortaklığında kurulan ADD-ME markası, AMCTurkey 2022 Konferansı’na katıldı. Bu yıl 6-8 Ekim 2022 tarihlerinde Kuşadası’nda 3.sü düzenlenen eklemeli imalat konferansı AMCTurkey 2022’ye ‘gold sponsor’ olan yeni marka, konferanstaki standında ziyaretçileri ağırlayarak faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

Eklemeli imalat sektörü AMCTurkey’de buluştu

Sektör temsilcileri ve akademisyenleri bir araya getiren AMCTurkey, eklemeli imalat ve 3D yazıcı teknolojisi alanında uluslararası tecrübeler sunuyor. Bu seneki organizasyonda da metal temelli katmanlı imalat teknolojilerinin tamamı ve üç boyutlu yazıcı teknolojilerinin dünya çapında geldiği son nokta katılımcılarla paylaşılarak eklemeli imalat süreçleri, endüstriyel uygulamalar, yenilikçi malzemeler gibi konular ele alındı. Eklemeli imalatın savunma sanayii ve havacılık, otomotiv, medikal, kalıpçılık, plastik üretimi ve diğer sektörlerdeki kullanım alanlarına özel, gerek uygulamalı gerekse akademik sunumlar gerçekleştirildi. Konferansta gold sponsor olarak yer alan ADD-ME’nin standı ve tanıtım sunumu da katılımcılardan büyük ilgi gördü.

 

ADD-ME ile hızlı ve esnek çözümler

Hızlı, esnek ve anahtar teslim üretim çözümleri sunacak ADD-ME; havacılık, savunma, otomotiv, enerji gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmaların eklemeli imalat dönüşümüyle ilgili tüm süreçlerinde, Coşkunöz Holding’in 70 yıllık sanayi üretimi ve mühendislik tecrübesi ile müşterilerine destek vermeyi hedefliyor. Eklemeli imalat sektörüne yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan marka; tasarım, analiz, proses geliştirme, üretim, ikincil işlemler, kalite kontrol, test doğrulama, danışmanlık ve eğitim hizmetleri gibi pek çok konuda müşterilerine uçtan uca destek ve hizmet sağlama hedefiyle çalışıyor. ADD-ME, bu alandaki yetkinliği ve bilgi birikimiyle eklemeli imalata dair ihtiyaçlar için farklı çözümler geliştirirken tasarım ve mühendislik desteğiyle büyük ölçekli parçalar için imalat çözümleri sunuyor, eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni