Ege Seramik, 50.yılını İzmirli Mimar ve İç Mimarlar ile Kutladı

Ege Seramik’in 50.yılına özel düzenlendiği Mimarlar Buluşması, 14 Eylül’de İzmir’in geçmişten bugüne izlerini taşıyan mekanlarından biri olan, Alsancak Tarihi Hava Gazı Fabrikası’nda gerçekleşti. 

 

Bu özel buluşmaya, İzmir’in önde gelen mimar ve içmimarları katıldı. Ege Seramik ürün portföyünün güncel tasarımları, tarihi ortamın ruhuna uygun bir sergi konseptiyle konuklara arz edildi. 

 

Davetin devamında, Jazz sanatçısı Serra Erkoç ve orkestrası benzersiz ezgilerle geceye keyifli bir hava kattı.

 

Ege Seramik 50.yılına özel hazırlanan filmin izlenmesinin ardından gece, Ege Seramik Genel Müdürü Merter Savaş ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göksen Yedigüller’in davetlilere hitaben konuşmalarıyla devam etti.

 

Organizasyona katılımları ile katkıda bulunan kurumları temsilen Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Banu Aydın, İzmir İç Mimarlar Odası Başkanı Burcu Yazgan Parlak ve izmir Serbest Mimarlar Derneği Başkanı Tamer Aksüt’e; Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Murat Polat adına, 50.yıl için Ege Seramik tarafından hazırlanan özel Atatürk tabloları takdim edildi. 

 

Ege Seramik Genel Müdürü Merter Savaş, davete büyük ilgi gösteren meslek kuruluşlarına ve diğer konuklara teşekkür ederek başladığı konuşmasının devamında, Ege Seramik markasının sektördeki yeri, üretim kampüsü, global satış ağı ve ürün portföyü gibi konularında katılımcıları bilgilendirdi. 

 

Merter Savaş;

“Ege Seramik Türkiye’nin büyük ölçekte sayılı seramik üreticilerinden biridir, Fortune 500 verilerine göre Türkiye’nin ilk 500 ve Brand Finance verilerine göre Türkiye’nin en değerli 100 markası içinde yerini almaktadır. Firmamız katma değeri yüksek, özgün ürünleri piyasaya sunarak, tasarım odaklı paydaşlarla iş birliğini ilerletmektedir. Değerli mimar ve iç mimarlarımızı İzmir Kemalpaşa’da yer alan 2000m2’lik showroomumuzda da ağırlamaktan büyük zevk duyarız” 

 

Dedi.

Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göksen Yedigüller konuşmasında, 1972 yılında İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül ile aynı günde, Ege Seramik Onursal Başkanı İbrahim Polat tarafından kurulan Ege Seramik’in, ilklerle geçen 50 yıllık öyküsünden bahsederken, 

 

“Ege Seramik geçtiğimiz 50 yıl içerisinde her yönüyle Türk ekonomisine ve sanayisine büyük katkı sağlamıştır” 

 

İfadeleri ile firmanın ülke ekonomisine katkıda bulunma vizyonuna vurgu yaptı.

 

Göksen Yedigüller konuşmasının devamında,

İbrahim Polat Holding çatısı altında faaliyet gösteren; Piyalepaşa Gayrimenkul, Polat İnşaat şirketleri, Ege Seramik, Ege Vitrifiye, Ege Seramik Amerika ve Polat Turizm Otelcilik şirketlerinin her birinin, kendi sektörlerinde öncü şirketler olduğuna değindi. 

 

Yedigüller; 

“Siz değerli mimar ve iç mimarların görevinin sadece yapı ve mekân tasarlamak olmadığını, koşullara uygun, birey ve çevre odaklı yaşam alanları öngördüğünüzü çok iyi bilen bir şirketiz. Bu yüzden 50.yılımızı doğru ve bilinçli yapılara hayat veren, estetik katan siz paydaşlarımızla kutlamak istedik” 

 

Diyerek sektörde meslek mensuplarının  önemine vurgu yaptığı konuşmasını, daha nice 50 yılarda en iyiye ulaşmak için çalışmak dileğiyle tamamladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni