Fenerbahçe Beko Final Four Bileti İçin Parkeye Çıkıyor

Avrupa’nın en çok izlenen basketbol organizasyonu EuroLeague play-off maçlarında nefesler tutuldu. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko play-off serisinin beşinci maçında deplasmanda Olimpiakos ile karşı karşıya geliyor. İkilinin serideki son maçı bugün (9 Mayıs Salı) 21:30’da S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak.  

EuroLeague’de heyecan dorukta! 2022/23 sezonunda temsilcimiz Fenerbahçe Beko; sezonu 19 galibiyet, 15 mağlubiyetle 8.sırada bitirerek adını play-off’a yazdırmıştı. 26 Nisan’da Olimpiakos ile oynanan ilk karşılaşmada 79-68 mağlup ayrılan Fenerbahçe Beko, Pire’deki ikinci karşılaşmada sahadan 78-82 galip ayrılarak Olimpiakos karşısında durumu 1 – 1’e getirdi. 3 Mayıs Çarşamba günü Ülker Sports Arena’da oynanan karşılaşmayı Sloukas’ın son saniye basketiyle 71-72’lik skorla Olimpiakos kazanırken, 5 Mayıs Cuma akşamı galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Fenerbahçe Beko 73-69 ‘luk skor ile galibiyetle sahadan ayrılarak durumu 2-2’ye getirmeyi başardı. Final Four ile yoluna devam edecek takımın belirleneceği karşılaşma Yunanistan’da ‘Barış ve Dostluk Salonu’nda 9 Mayıs Salı akşamı 21:30’da oynanacak. 

Nefesleri kesen karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Uğur Ozan Sulak ve Erman Kunter anlatımı, Didem Gürser ve Çağıl Özge Özkul’un maç öncesi ve sonrası röportajları ile canlı olarak izleyici ile buluşacak. Zorlu seride Motley, Guduric, Pierre, Hayes gibi yıldızlarıyla Fenerbahçe Beko Final Four’a kalabilecek mi? Mutlak galibiyet isteyen Fenerbahçe Beko geri sayıma başladı! 

Final Four’a Son 10 Gün!

25 Nisan’da başlayan EuroLeague play-off karşılaşmaları 10 Mayıs’ta sona erecek. Serilerde 3 galibiyete ulaşan takımlar 19 Mayıs’ta Litvanya’nın Kaunas şehrinde gerçekleştirilecek Final Four’a katılma hakkı kazanacak. 

İki takım arasında daha önceki 30 mücadelenin 15’ini Fenerbahçe, 15’ini de Olimpiakos kazandı.

Play-off Maçlarının Tamamı S Sport Plus’ta!

EuroLeague’te Play-off serisinin 5. karşılaşmaları bugün (9 Mayıs Salı) 21:30’da Olimpiakos – Fenerbahçe Beko karşılaşması ile başlıyor. 10 Mayıs (Çarşamba) günü ise heyecan kaldığı yerden 21:00’de Monaco – Maccabi, 22:00’de Real Madrid – Partizan karşılaşmalarıyla devam edecek. Basketbol severlerin ilgiyle takip ettiği play-off turunun tüm maçları her anıyla S Sport Plus’tan yayınlanmaya devam ediyor. Bu heyecan dolu maç programını kaçırmak istemeyen sporseverler ILKAY2499 koduyla ssportplus.com üzerinden üyeliklerini gerçekleştirerek sadece 24,99’a EuroLeague Play-off karşılaşmalarını ve daha fazlasını izleyebilecekler. S Sport Plus’ta hem canlı yayınlar hem de tekrar izle içerikleri, yüksek görüntü kalitesiyle sporseverlere ulaştırılıyor. Sporseverler, beğendikleri programları favori listesine ekleyip, kişisel izleme listesi oluşturabiliyor. LaLiga’dan Serie A’ya, Formula 1’den NBA’e, MotoGP’den UFC’ye dünyanın önde gelen spor organizasyonları S Sport Plus’la spor tutkunlarına ulaşıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni