Gate avantajlarına erişim kolaylaşıyor

Global kripto para borsası Gate, kullanıcılarına çeşitli avantajlar sağladığı etkinliklerine devam ediyor. Borsa, yeni VIP Yükseltme Etkinliği ile sunduğu özel ayrıcalıklara erişimi oldukça kolaylaştırıyor. Yalnızca 500 dolar değerinde kripto varlık yatırarak VIP 2 seviyesinin ayrıcalıklarından ve startup katılım hakkından faydalanılabiliyor.

 

Dünyanın en eski ve en büyük kripto para borsalarından Gate, kampanya ve etkinlikleriyle kullanıcılarına önemli avantajlar sunmaya devam ediyor. Borsa bu kapsamda, VIP Yükseltme Etkinliğini başlatarak ciddi bir adım attı. 19 Ekim’e kadar devam edecek olan etkinlikte kullanıcılara işlem ücreti ve depozitonun indirilmesi gibi çeşitli olanaklar tanınıyor. Katılımcılar yalnızca 500 USDT değerindeki kripto varlığını borsaya taşıyarak VIP 2 seviyesinin ayrıcalıklarından yararlanabiliyor. Startup katılım imkanı sunulan VIP Yükseltme Etkinliği’nde, kullanıcılar VIP seviyeleri yükseldikçe daha fazla startup hakkına sahip oluyor.

 

Gate, Türk kullanıcılarının kampanya ve etkinliklerinden haberdar olması için de çeşitli çalışmalar yürütüyor. Borsa son olarak 16 Eylül’de, Türkiye Ofisi’nde bir Meetup etkinliği düzenledi. Meetup’ta katılımcılara VIP Yükseltme Etkinliğine ilişkin ön bilgilendirme de yapıldı.

 

Gate’nun düzenlediği VIP Yükseltme Etkinliği, daha yüksek VIP seviyesini ve ön satış tahsisini mümkün hale getiriyor. Etkinliğe başvuru oldukça kolay sağlanırken, kullanıcılar seviyeleri yükseldikçe işlem ücretlerindeki düşüşten de faydalanabiliyor.

 

Kampanyadan faydalanılabilmesi için VIP seviyesi özelinde gerekli USDT’nin coin veya token cinsinden hesaplara yatırılması gerekiyor. Bu işlemin ardından doldurulacak form ile etkinliğe dahil olunabiliyor.

 

Gate’nun düzenlediği etkinlikle birlikte VIP seviyelerinde yükselmek artık çok daha kolay hale geliyor. Borsa, VIP seviyeleri için yatırılması gereken USDT tutarlarında yüzde 75 ila yüzde 97,5 arasındaki oranlarda indirime gidiyor. Kullanıcıların; VIP 2 seviyesi için 2.000 yerine 500 USDT, VIP 10 seviyesi içinse 2.000.000 yerine 50.000 USDT yatırması yeterli oluyor. Kampanyada VIP 10 seviyesine ulaşanlar için işlem ücreti sıfıra iniyor. Kullanıcıların VIP seviyelerini yükseltebilmeleri için depozitoyu yatırdıktan sonra en az bir kez işlem yapması gerekiyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni