İhtiyacınız olan her yerde elektrikli araç şarj istasyonu ile hayatınızı kolaylaştırın

Legrand, güvenli ve hızlı şarj teknolojisi ile ihtiyacınız olan her yerde tüm elektrikli araçların sorunu olan şarj problemini ortadan kaldırıyor.

 

Elektrikli ve plug-in hybrid elektrikli araçlarınız için güvenli ve hızlı şarj sistemi sağlayan AC ve DC tip elektrikli araç şarj istasyonu ürünlerimiz ile evlerde, toplu konutlarda, ofislerde, otoparklarda, alışveriş merkezlerinde, hastahaneler, kamu binaları, endüstriyel tesisler vb. yerlerde bireysel veya toplu kullanımlar için şarj istasyonu çözümleri sunmaktayız.

 

AC tipte plastik ve metal seçenekleri ile 3,4kW'dan 32kW'a kadar şarj istasyonu çözümleri bulunmaktadır. Dahili Bluetooth bağlantısı ve opsiyonel olarak tercih edilebilen haberleşme kiti ile lokal veya uzaktan elektrikli araç şarj istasyonlarınızı kontrol edebilirsiniz. 

 

DC tip hızlı şarj elektrikli araç şarj istasyonlarında ise 2021 yılında Hollanda merkezli Ecotap firmasının Legrand bünyesine katılması ile 180kW’a kadar DC tip hızlı şarj elektrikli araç şarj istasyonları çözümlerini sunmaktayız. 

 

Sizin ve aracınızın güvenliği bizim için önemlidir. Şarj işleminizi güven içinde yapabilmeniz için elektrikli araç şarj istasyonlarında 6mA DC kaçak akım koruma standarttır. Yetkisiz kişilerin kullanımını engellemek için isteğe bağlı olarak elektrikli şarj istasyonlarına RFID okuyucu takılabilir. RFID okuyucu sayesinde istasyonların kartlı kontrolü sağlanabilir.  

 

AC ve DC tip elektrikli araç şarj istasyonu çözümlerimiz OCPP protokolüne uygun olup şarj ağı operatörlerinin sistemleri ile haberleşebilir. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni