Odeabank’tan Bireysel Bankacılık yönetim yapısında büyüme ve üst düzey atamalar

Müşteri odaklı en etkin hizmeti veren fijital banka olma vizyonu kapsamında Odeabank’ın bireysel bankacılık yapısında değişikliğe gidildi. Odeabank, bireysel bankacılık organizasyonunu, ürün ve hizmetlerinde müşterilerini merkeze alan yaklaşımı doğrultusunda ilgili segmentlere daha da odaklanmak amacıyla ikiye ayırmaya karar verdi. Odeabank Yönetim Kurulu kararıyla bireysel bankacılık hizmetlerini Bireysel ve Özel Bankacılık olmak üzere iki ayrı genel müdür yardımcılığı altında yürütecek. Cem Muratoğlu, bankadaki görevine Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek. Banka, Gürcan Kırmızı’yı ise Bireysel Bankacılıktan Sorumlu yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı. 

 

TÜRKİYE’nin genç, dinamik ve yenilikçi bankası Odeabank’ta Yönetim Kurulu kararıyla bankanın bireysel bankacılık organizasyon yapısında değişikliğe gidildi. Değişen müşteri ihtiyaçlarını odağına alarak dijitalleşen dünyaya uyumlu şekilde müşterilerine derinlemesine hizmet vermek amacıyla yenilenen organizasyon yapısı ile Odeabank’ın bireysel bankacılık bölümü, Bireysel Bankacılık ve Özel Bankacılık hizmetleri olarak ikiye ayrıldı. Yapılan organizasyon değişikliği sonrasında bireysel bankacılık operasyonları iki ayrı genel müdür yardımcılığı altında yürütülecek. Odeabank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına Gürcan Kırmızı atanırken, bugüne kadar Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığını üstlenen Cem Muratoğlu da Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

 

Odeabank’ta Bireysel Bankacılık hizmetleri Gürcan Kırmızı’ya emanet 

Kasım 2022 itibarıyla Odeabank A.Ş. Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atanan Gürcan Kırmızı, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. Bankacılık kariyerine 2002 yılında Yapı Kredi Bankası’nda Ödeme Sistemleri’nde başlayan Kırmızı, 2010 yılında aynı kurumda Ödeme Sistemleri Portföy Yönetimi Direktörü; 2013 yılında Perakende Bankacılık Pazarlama Analitiği ve Birebir Pazarlama Direktörü olarak atandı. 2015 – 2018 yılları arasında Kredi Risk Yönetimi Grup Direktörü olarak görev alan Kırmızı, 2018 – 2019 yılları arasında ise aynı kurumda Perakende Bankacılık Segment Yönetimi Grup Direktörü görevini yürüttü. Kasım 2019’dan bu yana McKinsey&Company İstanbul Ofisi’nde bankacılık, ödeme sistemleri ve finansal teknolojiler (FinTech) sektörlerinde strateji ve iş geliştirme alanlarındaki danışmanlık projelerinin tasarımı ve yönetiminden sorumlu Yardımcı Ortak görevini yürüten Gürcan Kırmızı, Kasım 2022 itibarıyla Odeabank A.Ş. Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 

 

Odeabank’ta Özel Bankacılıktan Cem Muratoğlu sorumlu olacak

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Petrol Mühendisliğinden 1989 yılında mezun olan Cem Muratoğlu, Ankara Bilkent Üniversitesi’nde İşletme dalında yüksek lisans yaptı. 1992 yılında bankacılık kariyerine Interbank A.Ş. de Kurumsal Bankacılık biriminde başlayan Muratoğlu, Türkiye’nin orta ve büyük özel bankalarında Strateji, Kurumsal Bankacılık ve Bireysel Bankacılık alanlarında çeşitli görevlerde bulundu. 2008 -2012 yılları arasında bankacılık sektöründe üst düzey yönetici (Genel Müdür Yardımcısı) olarak kariyerine devam eden Muratoğlu, 2012 yılından itibaren Odeabank A.Ş.’de Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Cem Muratoğlu, Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni