otoplus, yeni reklam filmi ile “kesin bir şey çıkacak” diyenlere sesleniyor!

letgo’nun ikinci el araç alım satımındaki yenilikçi markası otoplus, yeni reklam filmi ile ikinci el araba alırken “kesin bir şey çıkacak” diyen tüketiciye eğlenceli bir dille "çözümü var" diyor. 

 

TBWAIstanbul tarafından hazırlanan reklam filminde; ikinci el araba alırken güven sorunu yaşayan bir karakterin çekincelerinin otoplus’ın sunduğu güvence ile bertaraf edilmesi eğlenceli bir dille anlatılıyor. Filmde karakter, araba aldıktan sonra mutlaka kötü bir deneyim yaşayacağını düşünüyor ve içi bir türlü rahat etmiyor. otoplus’ın tüketici beklentilerini analiz ederek yayına aldığı kampanyada; ikinci el araba alırken kendilerini güvende hissetmek isteyen, tüm adımları detaylı olarak inceleyen ve alım-satım süreçlerine geniş vaktini ayıran tüketicilere sesleniliyor. 

 

Reklam filminde otoplus'tan; bağımsız ekspertiz, 20.000 km’ye kadar 12 ay garanti ve 20 gün içinde iade gibi imkanlarla araba satın alan şüpheci bir karakter yer alıyor. Karakter, arabayı satın aldıktan sonra kesin bir şey çıkacağını düşünüp şüphelenmeden edemiyor. Aradan geçen ayların ve yılların kısa kesitlerle gösterildiği reklam filminde; karakterin arabadan duyduğu bitmek bilmeyen şüphe "kesin bir şey çıkacak" söylemiyle vurgulanıyor. 30 yılın sonunda tüm şüphelerinin yersiz olduğunu anlayan karakter, otoplus’ın artısını yıllarca deneyimlemiş olmanın huzuruyla rahat bir nefes alıyor. “Diyelim bir şey çıktı, otoplus’ta çözümünüz var” diyen reklam filminin prodüksiyonunu Public Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Eli Kasavi oturuyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni