Paraf’tan Büyük Yılbaşı Kampanyası

Yılbaşına Özel 400 TL Hediye ParafPara

 

Yenilikleri ve avantajlarıyla 10 yıldır müşterilerinin yanında olan Halkbank’ın kredi kartı markası Paraf, bu yılbaşı kampanyasında da müşterilerine özel, 400 TL’ye kadar Parafpara kazanma fırsatı sunuyor. Paraf kart, kampanya kapsamında market, giyim, optik, saat, kozmetik, kuyum, oyuncak ve elektronik sektörlerinde müşterilerine özel avantajlar sağlıyor. Paraf’ın tüm bireysel kredi kartı müşterilerini kapsayan kampanya, 1-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak.

 

6 milyona yaklaşan kullanıcısıyla her segmentten müşterisinin ihtiyacına yönelik çözüm ve hizmetler sunan Paraf, yılbaşına özel hazırladığı kampanyayla yine müşterilerine avantajlarla dolu keyifli bir alışveriş fırsatı sağlıyor.

 

Paraf yılbaşı kampanyası ile marketten kozmetiğe, giyimden elektroniğe kadar geniş bir yelpazede ParafPara kazandırıyor. Yurt içi tüm banka POS’larından yapılacak 300 TL ve üzeri ilk harcamadan sonra her 300 TL harcamaya 30 TL, en son yapılan 300 TL harcamaya 130 TL, toplamda ise; 400 TL ParafPara hediye ediliyor. 

 

Paraf ve Parafly ile Ayrıcalıkları Keşfedin 

Kullanıcılar, harcama yapmadan önce “YENİ” yazıp 3404’e SMS göndererek ya da Paraf Mobil’den kampanyanın “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak yılbaşı kampanyasının ayrıcalıklarını keşfetmeye başlayabiliyor. Paraf ve Parafly kartları kapsayan kampanyada ödüller harcamanın yapıldığı karta yansıtılacak.  Paraf Debit, Parafree ticari kartlar, Halkcardlar, ParafPara ile yapılan harcamaların, iptal ve iade işlemlerinin geçerli olmayacağı yılbaşı kampanyasında kazanılan hediye ParafParalar, 15 Şubat 2023’e kadar kullanılabilecek

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni