Tedarik Krizinin reçetesi: PET İZMİR 2022

Trend ürün ve hizmetleriyle göz kamaştıran 6. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı PET İZMİR 2022 sektör profesyonellerinden büyük beğeni aldı.

Evcil hayvan dünyasının sabırsızlıkla beklediği 6. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı PET İZMİR 2022 Fuar İzmir B Salonunda 2 Ekim akşamına kadar sürecek. Tema Fuarcılık tarafından düzenlenen PET İZMİR 2022 11.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Fuar ziyaretçileri Pet İzmir 2022’de kedi-köpek-kuş-balık türleri, ırk yarışmaları, evcil hayvan defileleri, pet kuaförlerinin gösteri ve eğitimleri, narkotik ve güvenlik köpekleri gösterileri ile renkli etkinlikleri ilgiyle takip ediyor.

 

Tedarik krizinin reçetesi yazılıyor

Pandemi sonrası üst düzeyde yaşanan evcil hayvan ürün tedarik krizine PET İZMİR 2022'de çözüm üretiliyor. Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, “Dünya genelindeki pet ürünlerinde yüksek enflasyon yaşandığı vurgulanıyordu. Enflasyona rağmen ürün bulunamadığı dile getiriliyordu. Sektörün geleceği adına fuarda önemli gelişmeler yaşandı. Ciddi iş bağlantıları yapıldı. Katılımcılarımız yeni pazarların kapılarını aradılar. Genel bir memnuniyet bizleri de sektör adına sevindiriyor” dedi.

 

Katılımcılardan büyük övgü

 

Mihajlo Petroviç, “Pet fuarlarına daima katılıyorum. İzmir’de düzenlenen PET İzmir 2022’ye iyi hazırlandık. Hazırlıklarımızın karşılığını fuardan alıyoruz. Sektörün önemli bir organizasyonunda olmaktan mutluyuz. Türkiye ile iş yapmak için biz hazırız. Fuarda önemli ticari bağlantılar gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Muhamed Hegazy, “Almanya’dan katılıyorum. Ürünlerimize ve fiyatımıza güveniyoruz. Bu nedenle sektörün önemli organizasyonuna katılıyoruz. Fuar açıldığından bu yana sektör profesyonellerinden önemli ilgi gördük. Siparişler aldık. Önemli ticaret hacmine ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. 

 

Laszlo Czirbusz, “Evcil hayvanlar ve evcil hayvan severler için önemli bir zirve gerçekleşiyor. Bu zirve niteliğindeki organizasyona katılmaktan son derece mutluyuz. İkili görüşmelerimiz sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Gerek vitrinlerdeki gerekse kataloglardaki ürünlerimize ilgi oldukça yüksek. Fuar hedefimize fazlasıyla şimdiden ulaştık” şeklinde konuştu.

 

Naif Elamoudi, “Fuar konusunda bilgimiz vardı. Ama tecrübe ederek güçlü bir organizasyon olduğunu gördük. Biz de önemli bir ilgi ile karşılaştık. Katıldığımıza çok memnunuz. Gelecek yıl katılmayı düşünüyoruz” dedi.

 

Matthew Wismayer, “Pazardaki güçlü duruşumuzu devam ettirmek istiyoruz. Yeni pazarlara açılmak istiyoruz. Bunun içinde doğru adres olan PET İZMİR 2022’deyiz. Şu ana kadar aldığımız ilgiden memnunuz. Fuar sonrası da önemli bir geri dönüşüm olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.   

 

Oktay Diker, “Sektörün öncülerinden bir firmayız. Önemli bir büyüklükte yerimizi aldık. Yıllardır bu fuara katılmaktan memnunuz. Sektörün geleceği bu organizasyonda şekilleniyor” dedi.

 

Hakan Kömürcü, “Uluslararası olmanın hakkını veren bir organizasyonu yaşıyoruz. Pet İzmir yine prestijini konuşturdu. Her şeyi ile güzel bir etkinlik. Türkiye'nin alanında en büyük Avrupa'nın ise en büyük ikinci organizasyonu. Artık Avrupa ile yarışıyor. Sektörle devam edecek işbirliği yeni başarılar getirecektir” diye konuştu.   

 

Erkan Aslan, “Kurum olarak bu organizasyona katılmaktan son derece mutluyuz. Dünya genelinde tedarik sıkıntısı yaşanıyor. Sorunlara çözümü burada sektör temsilcileri olarak üretiyoruz. Rekabet var. Trend ürünler var. Katılımcısına ve ziyaretçisine kazandıran kaybedeni olmayan bir fuar” şeklinde konuştu.  

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni