VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finali rövanşına çıkıyor

Son Avrupa Şampiyonu VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’ni yarı final rövanş maçında, Fenerbahçe Opet’e konuk olacak.   Fenerbahçe Opet – VakıfBank karşılaşması 13 Nisan Perşembe 19.00’da başlayacak.

CEV Şampiyonlar Ligi’nde 5 şampiyonlukla en çok zafer yaşayan, turnuva tarihinin en çok maç kazanan takımı, son şampiyon VakıfBank, 11. kez üst üste mücadele ettiği yarı finalde Fenerbahçe Opet’e konuk oluyor. Türkiye derbisinde ilk maçı kaybeden sarı-siyahlılar, deplasmanda kazanarak tarihinde 9. kez finalde yer almak istiyor.

VakıfBank ile Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi’nde daha önce 3’ü yarı finalde olmak üzere 4 kez karşı karşıya geldi. VakıfBank’ın şampiyonluğa yürüdüğü geçtiğimiz sezon da dahil olmak üzere sarı-siyahlılar, bugüne kadar tüm eşleşmelerde Fenerbahçe Opet’i elemeyi başardı.

Giovanni Guidetti: “Tarih yazmaya çalışacağız”

Fenerbahçe Opet galibiyeti ile sonuçlanan ilk maçtan sonra kendilerini zorlu bir sınavın beklediğini söyleyen VakıfBank’ın İtalyan Başantrenörü Giovanni Guidetti karşılaşma ile ilgili yaptığı açıklamada, “Son 2 ayda fırtına gibi esen bir takıma karşı kazanıp ardından da altın seti almamız gerekiyor. Fenerbahçe şu anda çok formda ve eminim ki taraftarlarının önünde daha da iyi oynayacaklardır. Biz de ilk maç üzerine çok çalıştık. Onları sıkıntıya soktuğumuz anlar olmuştu. Bu kez ikinci setle beraber değil maç başından itibaren iyi oynamalıyız. Harika bir maç bizi bekliyor. Belki de tarihimizin en zorlu maçlarından biri olacak ancak yeni bir tarih yazmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Gabi: “Neyi değiştirmemiz gerektiğini biliyoruz”

VakıfBank Kaptanı Gabi ise, “İlk maçta iyi oynamadığımızı ve kalitemizi gösteremediğimizi biliyoruz. İkinci maç elbette ki zor olacak ancak hafta boyunca çok çalıştık ve neyi değiştirmemiz gerektiğini biliyoruz. İnanıyoruz ve motiveyiz. Önce altın sete sonra da finale gitmek istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe Opet – VakıfBank yarı final rövanş maçı 19.00’da başlayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni