AKM Kahve Konserleri Yeni Sezonu Başlıyor

Atatürk Kültür Merkezinin cumartesi sabahları klasikleşen Kahve Konserleri, yeni sezonda da farklı tema ve repertuvarlarla klasik müzik tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. AKM Çok Amaçlı Salon’da klasik müziği samimi bir atmosferde dinleme imkanı sunan Kahve Konserleri, solo resital projelerine ve müzik topluluklarına yer vermeyi sürdürecek.

 

Sezonun İlk Konseri 12 Kasım’da
 
Kahve Konserleri yeni sezona 12 Kasım Cumartesi günü Ankara Devlet Opera ve Balesi, ‘Şan Konseri’ ile başlayacak. F. Sartori’den S.Rachmaninoff’a, E. Di Lazzaro’dan J.Brahms’a, T.Erdener’den E.Sabitoğlu’na geniş bir repertuvarla dinleyicilerle buluşacak konserde, solist sanatçılar Esra Çetiner (soprano), Ferda Yetişer (mezzosoprano), Ayhan Uştuk (tenor) ve Çiçek Cihan (piyanist) olacak.

 

“Genç Solistler” Kahve Konserlerinde 
 19 Kasım Cumartesi günü ise Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, bu kez ‘Genç Solistler’ konseriyle müzikseverlere müzik ziyafeti yaşatacak. Konserde Melis Sağlam (soprano), H. Zeliha Kökçek (mezzosoprano), Mehmet Kavil (tenor), Kâmil Kaplan (bariton), Yiğitcan Tatlıoğlu (bas) ve Melahat İsmayılova (piyanist) sahnede olacak. 

 

26 Kasım’da Mozart Seçkisi  

26 Kasım Cumartesi günü ise İstanbul Opera Derneği’nin kurduğu İstanbul Opera Stüdyosu, Mozart’ın baş yapıtlarından oluşan bir seçki olan “MOZART” konseriyle AKM Çok Amaçlı Salon’da izleyicilerle buluşacak. Efe Gerdanoğlu (piyano), Doğan Cem (kontrtenor), Hazal Güvenel Konuk (soprano), Dilan Olgun Şimşek (soprano), Seda Kırankaya (mezzosoprano), Nazlıcan Karataş (soprano), Devrim Sarıca (tenor), Ethem İnci (tenor), Fevzi Çankaya (bariton), ve Ozan Kutlar (basbariton) müzikseverlere benzersiz bir gösteri sunacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni