Apex Legends 4. yılını, tarihindeki en büyük güncelleme ile kutluyor

EA tarafından yayınlanan ve Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Apex Legends, 4. yılını şimdiye dek yayınlanan en büyük güncellemesi Revelry ile kutluyor.

Çıktığı günden bu yana milyonlarca oyuncu tarafından oynanan ve büyük beğeni toplayan FPS/Battle Royale oyunu Apex Legends’ın 16. sezonu Revelry ile yepyeni bir dönem başlıyor. Respawn Entertainment, içeriğinde Legend’ların (oyundaki karakterlerin) oynanış mekaniklerindeki yeniliklerin de dahil olduğu yepyeni bir Apex Legends tecrübesi sunuyor. Yeni sezondaki en önemli yeniliklerden biri -uzunca bir süredir talep edilen- Team Deathmatch modu. Çıktığı günden bu yana sürekli olarak güncellenen ve gelişen Apex Legends, bugüne kadar; 15 farklı ve heyecan verici Legend’ı, dört dinamik haritayı, yepyeni silahları ve hem sabit, hem de değişken oyun modlarını oyuncularla buluşturdu. Apex Legends: Revelry güncellemesi, çıtayı çok daha yukarıya taşıyor.

Yenilenmiş sınıf sistemi ve Team Deathmatch modu
Apex Legends’ın 16. büyük güncellemesi olma unvanına sahip olan Revelry ile birlikte, oyunun sahip olduğu sınıf sisteminde de köklü bir değişiklik yapılıyor: Yeni sezon ile beraber, oyunda bulunan 23 Legend (karakter); Assault, Skirmisher, Recon, Controller ve Support gibi sınıflara ayrılıyor ve her sınıfın sahip olduğu ¨perk¨ler, yani özel yetenekler, maçlarda büyük bir etki yaratıyor.

Yeni sınıf sisteminin yanı sıra oyunu ilk defa oynayacak oyuncular için de Orientation Match özelliği geliyor. Oyunun nasıl oynandığını anlamak ve karakterleri tanımak için son derece iyi bir seçenek olan bu mod ile yeni oyuncular hem bilgisayar kontrolündeki ¨bot¨lara, hem de diğer yeni oyunculara karşı mücadele etme olanağına kavuşuyorlar.

Büyük bir üne sahip olan Team Deathmatch modu da oyuna ekleniyor fakat Respawn Entertainment bu modu kendine has farklılıklarla donatmış durumda.

Bir başka yeni eklenti de Mixtape özelliği. Bu yenilikle birlikte oyuncular, içinde; Team Deathmatch, Control ve Gun Run modlarının bulunduğu sabit bir oyun listesine kavuşuyor. Buna ek olarak, Nemesis adında yeni bir enerji tabanlı Assault Rifle silahı ve yeni Legend güncellemeleri, denge değişiklikleri de Apex Legends: Revelry güncellemesi ile birlikte oyunculara sunuluyor.

 

Battle Pass ve yeni kostümler

Apex Legends, 16. sezonuyla birlikte yeni Battle Pass özelliğini de tanıtıyor. Buradan izleyebileceğiniz Battle Pass fragmanında oyuna eklenen yeni kostümlerin ve silahların desenlerini görmeniz mümkün. Bir Apex Legends oyuncusu olarak 25. seviyede Crypto için kazanabileceğiniz ¨Technocrat¨ kostümü ile şov yapabilir, 50. seviyede edinilebilecek Valkyrie’ın ¨Heartbeat Harmonizer¨ kostümüyle göz kamaştırabilirsiniz. G7 Scout silahı için hazırlanan ¨Frenzied Frequency¨ deseni ile silahınıza yepyeni bir hava katabilecek ve Bloodhound, Mirage ve Loba için efsanevi kostümlere sahip olabileceksiniz. Apex Legends: Revelry Battle Pass’te; Mastiff silahı için Reactive ¨Headliner¨ ve ¨Afterparty¨ desenlerinin yanı sıra yeni müzik paketleri, yükleme ekranları, ¨emote¨lar, bayrak çerçeveleri ve ¨charm¨lar da sizleri bekliyor. Apex Legends: Revelry’nin 16. sezonunun tüm yama notlarını buradan inceleyebilirsiniz.

Apex Legends Global Series (ALGS)

Electronic Arts, üç yıldır süren ve dünyanın dört bir yanından katılım alan Apex Legends turnuvalarını bu yıl da devam ettiriyor. Apex Legends Global Series (ALGS), dünya çapındaki tüm oyuncuları, yılın ilerleyen dönemlerinde gerçekleşecek olan ALGS Şampiyonası’nda, 5 milyon dolarlık ödül havuzundan pay almaya davet ediyor.

Bu ayın başlarında ikonik espor takımı TSM, dünya çapındaki 40 Apex Legends takımı arasından sıyrılarak Londra’daki Copper Box Arena’da, 500.000 çevrimiçi izleyicinin önünde ALGS 3. Yıl – 1. Sezon Playoff’larını kazandı.

ALGS ayrıca, Challenger Circuit etkinlikleri aracılığıyla takımlara; becerilerini sergileme, en üst lige yükselme ve Pro League takımlarına karşı rekabet etme şansı sunuyor.

PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC’deki EA Uygulaması ve Steam için yayınlanan Apex Legends: Revelry hakkında daha fazla bilgi edinmek için oyunun Twitter, Instagram, YouTube’daki resmi hesaplarını veya resmi web sitesini takip edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni