Başkan Kocaman E-Spor Heyecanına Ortak Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Genç Akademi bünyesinde kurulan e-spor takımının turnuva öncesinde yarışma heyecanına katıldı.

Gençliğe, spora ve sporcuya destek olmaya devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projeleri arasında yer alan Kartepe Genç Akademi bünyesinde e-spor takımı kuruldu. Titiz bir çalışma sonrasında oluşturulan e-spor takımının hazırlık turnuvasına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’da katıldı. 

BEN DE EKİBE KATILACAĞIM

Yapılan turnuvayı yakından takip eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepe Genç Akademi’yi hizmete açtığımızdan bu yana Kartepeli gençlerimiz büyük ilgi gösterdiler. Genç akademi bünyesinde birçok alanda eğitime destek verilmektedir. Son olarak gençlerimizin son gözdesi olan e-spor takımımız kuruldu. E-spor takımımızda yer alan gençlerimizin ilk turnuvası. Gençlerimizin bu heyecanına ortak oldum. Bu seferlik izleyiciydim, bir dahakine ben de ekibe katılacağım” açıklamasında bulundu.

TURNUVA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Kartepe Genç Akademi bünyesinde kurulan e-spor takımı çalışmalarına başlarken, ilçe genelinde lise öğrencilerinin katılacağı turnuva yapılacak. Beşer kişilik takımlarını oluşturan lise öğrencileri bu turnuvaya katılabilecekler.

VERİLEN EĞİTİMLER

Başkan Kocaman’ın öncülüğünde kurulan Kartepe Genç Akademi, Kartepeli gençlerin eğitiminden, sosyal hayatlarına kadar her alanda gereken desteği sağlıyor. Genç Akademi bünyesinde gitar, keman, bağlama, ney, resim kursları, tezhip atölyesi, ahşap atölyesi, drama, halk oyunları, filografi, akıl oyunları, 3D yazıcı, masal atölyesi, ebru atölyesi, robotik kodlama, İşaret Dili, FETEM atölyesi, İngilizce dil kursu, çocuk oyun evi yer alıyor.

SOSYAL ETKİNLİKLER

Ayrıca Gençlik Merkezi’nde masa tenisi, golf, basketbol, langırt gibi gençlerin keyifli ve kaliteli zaman geçirecekleri sosyal alanlar da yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni