Beyoğlu Kültür Yolu Festivali Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde sanat ve eğlence için geri sayım başladı

Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl 1-23 Ekim tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ kapsamında bir kez daha organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Festival kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nin dış alanında kurulan Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde birbirinden ünlü isimler müzikseverlerle buluşacak. Festival boyunca ‘Türk Telekom Açık Hava Sineması’nda son dönemin en beğenilen filmleri ile Türk sinemasının klasikleri sinemaseverlere sunulacak. 

 

Türk Telekom’un ana destekçisi olarak teknoloji ile sanatı harmanladığı Atatürk Kültür Merkezi’nde festival heyecanı başlıyor. Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nin de destekçileri arasında yer alan Türk Telekom, bu yıl ikinci kez 1-23 Ekim tarihleri arasında AKM’nin dış alanına kurulan Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde ünlü isimleri ve müzikseverleri ağırlayacak.  

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından İstanbul'a ve Türkiye'ye marka değeri kazandırmak adına başlatılan Kültür Yolu projesi kapsamındaki Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde operadan, sergiye, tiyatrodan konsere, birçok kültür sanat etkinliği düzenlenecek. 

 

Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında birbirinden ünlü müzisyen ve müzik grubunun sahne alacağı 11 konser gerçekleştirilecek. 

 

Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Türk Telekom Prime’ın Açık Hava Sineması Beyoğlu Kültür Yolu Festivali boyunca devam edecek. Sinemaseverler, son dönemin en sevilen filmleri ile Türk sinemasının klasikleşen yapımlarını açık havada izleme keyfini yaşayacak. 

 

Diğer yandan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali süresince, Türk Telekom Opera Salonu da operadan baleye çok sayıda kültür sanat programına ev sahipliği yapacak.   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni