Dikkatleri Üzerine Çeken Yeni Nesil Sorgu ve Takip Sistemi

Günümüzde ticaretle uğraşan işletmeler için hayati önem taşıyan konuların başında işlerimizin güncel takibi geliyor. Dijital Gen firması çıkardıkları yazılım ile işletmenizin tüm sonuçlarını telefonunuzdan sorgu atarak takip olanağı sağlıyor. Bunlar ister ürün takibi olsun, ister finans, cep telefonunuzdan öğrenmek istediğiniz konuda soru sorduğunuzda sistem güncel verilerinizi sizlere sunuyor. Örneğin bir ürün sorgusu attığınızda, ürünün nerede olduğunu, kaç adet kaldığını, güncel alış ve satış fiyatlarına kadar saniyesinde ulaşmanıza imkan tanıyor, hatta günlük, aylık bazda satış bilgisi gibi konularda da bilgilendirme yapabiliyor. Ayrıca bilgi güvenliği kapsamında yetkilendirme sisteminde bulunan sistem çok ilgi göreceğe benziyor.  

 

Son yıllarda yaşanan ve kişiye bağlı ulaşım ile yürüyen sistemlerin aksine, çalışanlar aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaçlarına tek sorgu ile ulaşabilir olacak. 

 

Tüm Bilgilerinize Anında Ulaşın

Online sorgu sistemi GenBot, işletmelerin özellikle anlık ihtiyaç duydukları bilgi ihtiyaçlarını, ilgili kişiye telefon ederek veya mail atarak geri dönüş beklemesi sürecini ortadan kaldırıyor, buda çalışanların daha verimli ve hızlı olmasına olanak sağlıyor. Karmaşık ve zorlayıcı fiyat sorma, bilgi alma ve kontrol süreçlerini sonlandırmak adına işletmelerin sistemlerine entegre edilen mobil uygulama üzerinden istenilen bilgiye tek bir tık ile erişimlerine olanak sağlıyor. API sağlayan iletişim uygulamaları ile çalışan GenBot, 7 gün 24 saat çalışabiliyor. Özellikle üst yönetimlerin uzaktan işlerini yönetebilmeleri için, güncel durumlarını takip edebilmelerine imkanı sunuyor. 

 

Geleneksel bilgi yöntemlerinde manuel girişlerden kaynaklanan hataların aksine GenBot, sorgu süreçlerinin hatasız bir şekilde yürütülmesini sağlıyor. Ayrıca ihtiyaç duyulan bilginin dijital ortamda erişilmesi, bilgilere ait evrakların kaybolması ya da zarar görmesi gibi riskleri de ortadan kaldırıyor. Firmalarında dijitalleşme süreçlerine olanak sağlayarak Sürdürülebilirlik ilkesi çerçevesinde gelişmelerini sağlıyor.

 

Saniyeler İçinde 10.000’den Fazla Sorgulama 

Sahip olduğu yenilikçi ve teknolojik altyapısı sayesinde saniyede  10.000 den fazla sorgulama yapmaya imkan veren GenBot; istenilen birçok farklı bilgiye saniyeler içerisinde zaman ve mekan fark etmeksizin ulaşma imkanı sunuyor. 

 

İş akış süreçlerini hızlandıran GenBot Online Sorgu Sistemi, firmaların ihtiyaçlarını maksimum düzeyde tespit edebilme özelliğine sahip. Bu sayede ürün ve hizmetlerin yeniden düzenlemeleri hızlıca yapılarak operasyonel süreçlerin başarılı bir şekilde yürütülmesi çok daha kolay hale geliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni