Dynabook dizüstü bilgisayar performansını maksimum düzeye taşıyor

Dijital dönüşümü hızlandıran hizmetler sunan Dynabook, dizüstü bilgisayarlarda arıza oranını %0,13’e indirmeyi başardı.

Kalite ve güvenilirlik, hibrit çalışma ortamının yaygınlaştığı son yıllarda iş verimliliği açısından daha da önemli hale geldi. Dynabook, otuz yılı aşkın deneyimiyle iş dünyasının dijital dönüşümünü kolaylaştıran test ve hizmetleri bu doğrultuda geliştirmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dynabook Türkiye İş Birimi Yöneticisi Alexander Malienko, “Mühendisler ürün kalitesini arttırmak için standart testleri, hizmetleri ve en son teknolojileri yeni çözümlere uyguluyor. Bu da Dynabook dizüstü bilgisayarlarda aylık ortalama donanım arıza oranının yalnızca %0,13 düzeyinde kalmasını sağlıyor” ifadelerini kullanıyor. 

4 farklı test ile dizüstü bilgisayarların saha performansı ölçülüyor

Dynabook’un Portégé ve Tecra dizüstü bilgisayar serileri, ABD askeri standartlarına göre test ediliyor. Dynabook’un kullandığı yöntemlerden biri olan MIL-STD 810 yöntemi, ekipmanların performanslarını ölçen çevresel testlerden oluşuyor. Her testin çevresel bir zorluk ile ilişkilendirildiğini belirten Alexander Malienko, “Performansı en iyi şekilde ölçmek için 4 farklı test gerçekleştiriliyor. Sayısız kez düşme ve aşırı sıcaklığa maruz bırakma gibi testler sayesinde bilgisayarların en zorlu koşullarda bile sorunsuz çalışacağından emin oluyoruz” diyor.

Standart HALT testleri cihazları mükemmellik noktasına ulaştırıyor

Portégé ve Tecra dizüstü bilgisayar serisi, MIL-STD 810 testlerine ek olarak, zorlu bir Yüksek Hızda Hızlandırılmış Yaşam Testinden (HALT) geçiriliyor. Dynabook mühendisleri, arıza oluşabilecek noktaların sayısını sınırlandırarak cihazları mükemmellik noktasına ulaştırıyor. HALT testi, Dynabook dizüstü bilgisayarların tamamının üç yıllık kullanımını simüle eden bir metodoloji ile test edilmesinden oluşuyor. Yalnızca bu zorlu testleri geçen ürünler piyasaya sunuluyor.

Magnezyum kasa ile güçlü dayanıklılık

Seçili Dynabook dizüstü bilgisayarlarda bulunan magnezyum alaşımlı kasa, ekipmanın tüm bileşenlerine benzersiz koruma sağlıyor. Plastik veya alüminyuma kıyasla %40 daha hafif ve kullanışlı olması sebebiyle magnezyum alaşımlı ekipmanlar tercih ediliyor. Kullanıcılar, magnezyumun dayanıklılığı sayesinde dizüstü bilgisayarın herhangi bir darbeye maruz kalması durumunda daha güvenli bir bilgisayar deneyimine sahip olabiliyor. Buna ek olarak magnezyum, hızlı ısı dağılımı sayesinde dizüstü bilgisayarın iç bileşenlerini soğuturken dış kasayı serin tutan ve ekipmanın rahat bir şekilde kullanılmasını sağlayan bir metal olarak öne çıkıyor.

Sıvı geçirmezliği kazara sıvı dökülmelerinin hasarlarından koruyor

Dynabook’un seçili dizüstü bilgisayarları, sıvıya dayanıklı klavyeleri sayesinde kullanıcıları kazara sıvı dökülmelerinden kaynaklanan sistem hasarlarına karşı koruma sunuyor. Kullanıcılar, klavyeye bir sıvı dökülmesi durumunda, verileri kaydetmek ve dizüstü bilgisayarlarını kapatmak gibi işlemleri rahatça gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, dökülen sıvının dizüstü bilgisayarın ana devre kartlarına ulaşma süresi de yavaşlatılıyor. Bu yenilikten önce, bir kullanıcı klavyeye sıvı döktüğünde, ana devreye ve bağlı tüm bileşenlere zarar verip sistem arızasına neden olduğunu belirten Alexander Malienko, Dynabook’un dijital dönüşümü en iyi şekilde destekleyen testleri, hizmetleri ve teknolojileri geliştirmeye devam edeceğinin altını çiziyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni