Evcil hayvanlarınız Pronet Plus Akıllı Video ile güvende

Evcil hayvanlar ailemizin bir parçası ve onları güvende tutma talebi hepimiz için geçerli. Dostlarımıza güvenli alanlar yaratmak için yararlanabileceğiniz basit önlemler olsa da günümüzde evlerimizi veya iş yerlerimizi tam anlamıyla korumak için başvurduğumuz akıllı güvenlik sistemleri dört ayaklı dostlarımızı güvende tutmak noktasında da bizi destekliyor.  Pronet Plus Akıllı Güvenlik Otomasyon Platformu’nun bir parçası olan Akıllı Video, evcil hayvanlarınızı 7/24 uzaktan canlı izlemenizi sağlıyor. Tehlikeli bölgeleri seçerek tanımlamanıza izin veriyor ve minik dostlarınızın o bölgelere giriş yaptığında size görüntülü bildirim iletiyor. Pronet alarm sisteminin evcil dostlarınızı algılamayan teknolojisi ise yanlış alarmları engelleyerek hem sizin hem de can yoldaşlarınız için güvenli olduğu kadar konforlu bir alan yaratıyor!

Son yıllarda, ev sahipleri için evcil hayvanlarını ailelerinin çekirdek üyeleri olarak görmeleri daha yaygın hale geldi ve tıpkı evlerimiz ya da iş yerlerimiz gibi patili dostlarımızın güvenlik planlamasına dahil edilmesi gereği öne çıktı. Artan sayıda çalışan yetişkin, işteyken evcil hayvanlarını uzun süre terk etme konusunda kendilerini kötü hissediyor. Artık daha fazla insan gün boyunca dostlarını kontrol etmenin yollarını arıyor. Dünyada bu tip ihtiyaçları da gözeterek üretilen akıllı güvenlik teknolojileri ise yalnızca evlerimizin güvenliğini sağlamayı değil, çoklu kabiliyetlerinin uzantısı olarak evcil hayvanlarınızı gün boyunca kontrol etmemizi de mümkün hale getiriyor. Ülkemizin lider güvenlik şirketi Pronet’in Türkiye’de bir ilk olarak geliştirdiği Pronet Plus Akıllı Güvenlik Otomasyon Platformu’nun  parçası olan Akıllı Video;, minik dostlarınızı 7/24 canlı olarak dilediğinizin yerden izlemenizi sağlıyor. Sistem, dostlarınız önceden belirlediğiniz seçili alanlara girdiğinde cep telefonunuza gelen video kliple size haber veriyor. Pronet alarm sisteminin evcil dostlarınızı algılamayan teknolojisi ise yanlış alarmları engelleyerek hem sizin hem de can yoldaşlarınız için güvenli olduğu kadar konforlu bir alan yaratıyor!

Evinizdeki gözünüz: Akıllı Video 

Peki bu teknoloji nasıl çalışıyor? Akıllı Video’nun sanal alan tanımlama özelliği ile evinizde kurallar oluşturulabiliyor; tehlikeli veya girilmesini istemediğiniz alanları tanımlayarak özel video kayıtları alabiliyorsunuz. Evcil hayvanınız tehlike arz edebilecek olan ve sizin tarafınızdan özel olarak belirlenen sanal alana girdiğinde cep telefonununuza gelen görüntülü bildirim sayesinde durumdan anlık haberdar olmanızı sağlıyor. Örneğin evdeki patili dostunuz taralı alandaki bir kabloyu ısırdığında ya da prizle tehlikeli bir biçimde oynadığında aldığınız bildirim sizi görüntülü olarak bilgilendiriyor. Aynı zamanda sistem, video analiz ile insan, hayvan veya araç ayırt ederek gerekli olanları kaydedebiliyor. Bu özellik sayesinde, örneğin, kapının önünde hırsızlık gibi insan kaynaklı riskli bir hareket olduğunda kaydedilen klipler bildirim olarak yine cep telefonunuza geliyor ve evcil hayvanınızın zarar görme riskinin önüne geçiliyor. 

Ayrıca Akıllı Video, size evlerinizde ya da iş yerlerinde kontrol altına almak istediğiniz tüm alanları  7/24 canlı olarak izleme ayrıcalığı tanıyor. Akıllı Video’nun canlı video izleme özelliği sayesinde evde bulunan evcil hayvanlarınızı ne zaman isterseniz cep telefonundan görebiliyorsunuz. Hareketle tetiklenen kamera sayesinde herhangi bir olay anında alarm sistemi devreye giriyor, Pronet Alarm Haber Alma Merkezi ortama 10 saniye içerisinde size ulaşıyor ve Akıllı Video ile bildirim olarak gönderilen 60 saniyelik videolar, alarmın neden aktif hale geldiğini kontrol etmenizi sağlıyor.  

Elbette evcil hayvan güvenliği uzaktan kontrolle sınırlı değil. Elektronik güvenlik sistemleri sayesinde yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi durumlara da en hızlı şekilde müdahale ediliyor. Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’nin 365 gün sağladığı kesintisiz hizmet, profesyonel ekip ve teknolojik altyapı bu tip acil gelişmelerde tam kapsamlı koruma salıyor. Herhangi bir tehlike anında Alarm Haber Alma Merkezi tarafından ortalama 10 saniye gibi kısa bir süre içinde aranıyorsunuz. Tarafından iletilen acil durumlara ve tüm çağrılara da anında cevap veren Alarm Haber Alma Merkezi, süreci son derece profesyonel bir şekilde yürütüyor. Böylece siz orada olmasanız dahi eviniz ve içerideki canlı dostlarınız 7/24 korunurken, gözünüz arkada kalmıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni