Kadıköy’de Koyu Sohbet

İstanbul Kitapçısı, 22-25 Eylül arasında her gün usta isimleri ağırlayacak. Kadıköy şubesinde ücretsiz olarak izlenecek buluşmalarda şair Hilmi Yavuz, genç müzisyen Tamay Amaç, çok yönlü sanatçı Tuna Kiremitçi, Türk Sinemasının çınarı Metin Akpınar ile yazar Zeynep Miraç İstanbullarla doyumsuz sohbete koyulacak.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) iştiraki Kültür Aş’ye bağlı İstanbul Kitapçısı, hafızalarda yer edinecek buluşmalara hazırlanıyor. Edebiyatın ve tiyatronun derinlikleriyle konuşulacağı sohbetlere, İstanbul Kitapçısı Kadıköy şubesi ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un en ikonik noktalarından birinde gerçekleşecek etkinlikler kapsamında Yazda Şiir Buluşmaları’na şair Hilmi Yavuz; İş Çıkışı Müzik’e Tamay Amaç; Okur Yazar Buluşmalarına ise Tuna Kiremitçi ile Metin Akpınar ve Zeynep Miraç konuk oluyor.

Kayıt gerektirmeyen ücretsiz etkinliklerin programı şöyle:

 

Yazda Şiir Buluşmaları: Hilmi Yavuz 

Moderatörlüğünü Cenk Gündoğdu’nun yaptığı Yazda Şiir Buluşmalarına bu hafta yazar, şair ve akademisyen Hilmi Yavuz konuk olacak ve en sevilen şiirlerini dinleyiciler için okuyacak. 

22 Eylül 2022, Saat: 18.30

 

İş Çıkışı Müzik: Tamay Amaç 

Cuma akşamını müzikle buluşturan programda bu hafta, halk müziği ezgilerini ve nostaljik şarkıları reggae, indie/pop müziğiyle harmanlayan Tamay Amaç sahnede olacak. 

23 Eylül 2022, Saat: 18.30

 

Okur Yazar Buluşması: Tuna Kiremitçi 

Okur Yazar Buluşmasına bu cumartesi, insan ilişkileri üzerine yazdığı romanları 17 dilde yayımlanan; ulusal gazete ve dergilerde köşe yazarlığı yapan; aynı zamanda besteleri ve sesiyle müzik çalışmalarının içinde yer alan Tuna Kiremitçi konuk olacak. 

24 Eylül 2022, Saat: 17.00    

 

Okur Yazar Buluşması: Metin Akpınar&Zeynep Miraç 

Türkiye'nin ilk kabare tiyatrosu olan Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nun kurucularından; sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Metin Akpınar, 25 Eylül’de İstanbul Kitapçısı Kadıköy şubesine geliyor. Usta oyuncunun hayatını özel albümünden fotoğraflarla harmanlayarak okurlara sunan Metin Akpınar: Sahneye Adanmış Bir Ömür eserinin yazarı Zeynep Miraç’ın da eşlik edeceği etkinlikte kitap ekseninde sohbet gerçekleştirilecek.

25 Eylül 2022, Saat: 17.00

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni