Milas’ta Zeynep Casalini Rüzgârı Esti

Bu yıl 8.’si düzenlenen Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin 1. Gün etkinlikleri, akşam saatlerinde gerçekleştirilen Zeynep Casalini konseri ile sona erdi. Hep bir ağızdan Casalini ile sevilen şarkıları seslendiren Milaslılar, şenlik coşkusunu doyasıya yaşadı.

 

Milas Belediyesi ile çeşitli oda ve STK’ların işbirliğiyle düzenlenen 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği kapsamında Milas, sabah saatlerinden itibaren çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı. 12 Kasım Cumartesi günü saat 10.00’da yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen Kortej Yürüyüşü ile başlayan 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin ilk gün etkinlikleri, Zeynep Casalini konseri ile sona erdi.

 

MÜZİK VE COŞKU DOLU BİR GECE

Birinci gün etkinliklerinin ardından saat 20.00’de sahneye çıkan Zeynep Casalini, Milaslılara unutulmaz bir gece yaşattı. Zeynep Casali’nin birbirinden özel şarkılarına çoğunluğu gençlerden oluşan binlerce vatandaş eşlik etti. Casalini, samimiyet dolu sohbetiyle vatandaşların gönlünde taht kurarken, günün sonunda dinleyicileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Konsere; Milas Kaymakamı M. Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Kamil Gül ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

 

8. Zeytin Hasat Şenliği programı kapsamında 13 Kasım Pazar günü gün boyu gerçekleştirilecek etkinliklerin ardından Ferhat Göçer konseri düzenlenecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni