Orlando Bloom, John Malkovich ve Michael Douglas, FilmBox Extra Ekranlarında! İki Günde Üç Muhteşem Film

2 Günde 3 Heyecanlı Film FilmBox Extra Ekranlarında Sizlerle

 

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, en parlak yıldızları, aksiyon, gerilim, heyecan dolu sürükleyici öykülerle birleştiren filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor.

 

Hollywood ve İskandinav sinemasından birbirinden heyecanlı 3 film, FilmBox Extra ekranlarında sizleri bekliyor.

 

Kolay Para (Easy Money: Life Deluxe) – 13 Eylül Salı, Saat: 23:15

Bu heyecanlı filmin öyküsünde sürgünde yaşayan ve kayıp kız kardeşi Camilla'ya ne olduğunu bulmaya çalışan JW’nin bulduğu her iz, attığı her adım, onu Stockholm'deki organize suç dünyasına götürüyor. Bu dünyada ise Jorge, İsveç tarihinin en büyük soygunu için son hazırlıkları tamamlamış durumdadır.

 

Gizli Kod (Unlocked) – 14 Eylül Çarşamba, Saat: 19:55

Orlando Bloom, John Malkovich, Michael Douglas gibi Hollywood aktörlerini oyuncu kadrosunda barındıran filmin öyküsünde bir CIA sorgu ajanı, kendini düştüğü tuzaktan kurtarmaya, Londra'yı ise biyolojik saldırı riskinden korumaya çalışıyor.

 

Beyazlar İçinde (Into The White) – 14 Eylül Çarşamba, Saat: 21:30

Bu güzel film bizleri İkinci Dünya Savaşı günlerinde, Norveç’e götürüyor. Bir hava savaşı sonrasında, bir grup İngiliz ve Alman askeri vahşi doğada mahsur kalınca aynı kulübeye sığınıyor. Düşman ulusların askerlerinden oluşan iki farklı grup, kışın hayatta kalmanın tek yolunun savaşın kurallarını bir kenara bırakmak olduğunu fark ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni