Sinema Akşamları Çanakkale Yolun Sonu İle Devam Ediyor

Gölcük Belediyesi Ücretsiz Açık Hava Sinema Akşamları, "Çanakkale Yolun Sonu" filmi ile son bulacak.

 

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce kişinin keyifli anlar yaşadığı ücretsiz Açık Hava Sinema Akşamları etkinliğinin finali, Çanakkale destanını konu alan filmle olacak. Daha önce Anadolu Kartalları, Aslan Parçam, Köstebekgiller Perili Orman ve Kesişme: “İyi Ki Varsın Eren” filmleri ile 7’den 70’e binlerce kişiyi ağırlayan etkinlik, “Çanakkale Yolun Sonu” filmi ile sona erecek. Şirinköy-Düzağaç’ta bulunan Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Bahçesi’nde 9 Eylül Cuma Günü, 21.00’da düzenlenecek ücretsiz etkinliğe tüm Gölcüklüler davet edildi.

 

ÇANAKKALE DESTANININ EN GERÇEKÇİ YANSIMASI

Genelkurmay Başkanlığı'nın doğrudan desteklediği ve askeri danışmanlar gözetiminde çekilen Çanakkale Yolun Sonu filmi için silahlı kuvvetler arşivlerinde korunan ve Çanakkale Savaşı'na ait o dönemde kullanılmış orijinal silahlar, 98 yıl sonra gün yüzüne çıkarıldı. Çanakkale Savaşı'nı en gerçekçi biçimde beyaz perdeye yansıtan film için bu çok özel ağır makineli tüfekler çalışır hale getirilerek filmde kullanıldı. Sadece ön hazırlık süreci 2 yıl süren filmde kullanılan tüm savaş mühimmatları ve filikalar, filmin tarihi dokusunu oluşturabilmek için özel olarak üretildi.

 

ZENGİN OYUNCU KADROSU

Özel çekim teknikleri ve görsel efektlerle hazırlanan döneminin en yüksek bütçeli filmin başrollerini; Gürkan Uygun, Umut Kurt, Berrak Tüzünataç, İngiliz oyuncular Stephen Chance, Ben Warwick ve Mahir Günşıray paylaşıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni