Spotify, FIFA hayranları için kişiselleştirilmiş EA SPORTS™ FIFA Mix çalma listesini ve FIFA tarihinin en çok dinlenen şarkılarını açıkladı

Spotify’ın verilerine göre EA SPORTS FIFA soundtrack’lerindeki şarkılar arasında hem dünyada hem de Türkiye’de en çok dinlenen şarkı Glass Animals’tan Heat Waves olarak öne çıkıyor. Türkiye’de Heat Waves’i ise maNga’dan Bir Kadın Çizeceksin ve John Newman’dan Love Me Again takip ediyor. 

 

Spotify, Eylül’de duyurduğu resmi EA Sports FIFA 23 soundtrack’i ile müzik ve futbolun kültürel dünyalarının bir araya gelişini kutlamıştı. O günden bu yana FIFA fanatikleri, Central Cee’den “Obsessed With You”, Linton ve Quevedo’dan “Ahora y Siempre” ve Jack Harlow’dan “Nail Tech” gibi oyuncular arasında popülerlik kazanan hit şarkılarla bu soundtrack’i daha da benimsedi.   

 

Spotify şimdi de, siz galibiyetlerinizi kutlarken sizin için en iyi audio deneyimini yaratabilmek için, favori parçalarınızdan bazılarını, EA SPORTS FIFA soundtrack’lerindeki klasikleşmiş şarkılarla bir araya getiren, tamamen özel ve kişiselleştirilmiş EA SPORTS FIFA Mix’i duyurdu. 

 

EA SPORTS, her futbolseverin favori oyunu olan FIFA’nın 25 yıllık ikonik soundtrack’lerini kutlarken, Spotify da oyunun 1993’te duyurulan ilk versiyonundan bu yana tüm sürümlerine göz atarak en sevilen şarkıların hangileri olduğunu açıkladı:  

 

  • Tüm zamanların şampiyonu: Glass Animals’ın tüm dünyayı kasıp kavuran, FIFA 21’in soundtrack’inde de yer alan parçası “Heat Waves” dünya çapında tüm zamanların en çok dinlenen EA SPORTS FIFA şarkısı oldu. 

  • Galibiyet nostaljisi: EA SPORTS FIFA 14’te yer alan John Newman’ın klasikleşmiş parçası “Love Me Again”, kullanıcıların kendi oluşturdukları FIFA temalı çalma listelerine en çok ekledikleri şarkı oldu.  

  • EA SPORTS FIFA’nın başarısı: : FIFA soundtrack’leri oyunseverler arasında o kadar popüler oldu ki kullanıcılar bu soundtrack’lerden parçaları kendi oluşturdukları 330 milyondan fazla çalma listesine ekledi. 

Şimdi, EA SPORTS FIFA’nın 25 yıllık tarihindeki en iyi şarkıların hangileri olduğu tartışmasını da sonuca bağlamanın zamanı. EA SPORTS ve Spotify, FIFA Soundtrack kataloğundaki 1.000’in üzerindeki şarkıyı tek bir yerden ulaşılabilir ve çalınabilir hale getirmek için bir işbirliği gerçekleştirdi. FIFA severler, buradan, favori şarkılarına destek olabiliyor ve hatta #UltimateFIFASoundtrack etiketini kullanarak bu şarkıların, Spotify’da 7 Kasım’da yayınlanacak olan ve 9 Kasım’da da oyun içi güncellemeyle oyuna dahil edilecek olan parçaların da yer alacağı Ultimate FIFA Soundtrack’te hak ettiği yeri alması için sosyal medya üzerinden paylaşım yapabiliyor. 

 

EA SPORTS FIFA çalma listesini popüler yapanın ne olduğunu hiç merak etmiş miydiniz? Spotify, piyasadaki en etkili oyun soundtrack’lerinden birinin nasıl oluşturulduğuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi alabilmek için EA’in uzun zamandır müzik danışmanlığını da yapan Cybele Pettus ile bir araya geldi. Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak için Spotify’ın For The Record sayfasına göz atabilirsiniz.  

 

EA SPORTS FIFA’nın Spotify’daki dinlenmeleriyle ilgili hem global hem de Türkiye verilerini ise aşağıda görebilirsiniz: 

 

EA SPORTS FIFA soundtrack’lerindeki şarkılar arasında Türkiye’de en çok dinlenen ilk 5 şarkı: 

  1. Glass Animals – “Heat Waves

  2. maNga – “Bir Kadın Çizeceksin

  3. John Newman – “Love Me Again

  4. KALEO – “Way down We Go

  5. Gorillaz – “Rhinestone Eyes” 

EA SPORTS FIFA soundtrack’lerindeki şarkılar arasından oyunseverlerin kendi oluşturdukları FIFA temalı çalma listelerine en çok ekledikleri 5 şarkı:

  1. John Newman – “Love Me Again

  2. Avicii – “The Nights

  3. Imagine Dragons – “On Top Of The World” 

  4. Saint Motel – “My Type

  5. Smallpools – “Dreaming” 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni