Tivibu’da Kasım başkadır

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Kasım ayında animasyondan komediye gerilimden drama farklı türlerdeki filmleri ekranlara taşıyor. “Teneffüs Vakti Klasörü” ile çocukların ilgisini çekebilecek içerikler 9-23 Kasım tarihleri arasında tüm müşterilere açık. Kirala & Satın Al Klasörü ile Tivibu Film Klasörü sinemaseverler için zengin seçkileri ekrana getirirken, belgesel severler National Geographic’in zengin arşivine “National Geographic Now Klasörü” ile ulaşıyor.

 

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Kasım ayında da birbirinden özel içerikleri seyircisiyle buluşturuyor. Çocuk izleyiciler için 9-23 Kasım tarihleri arasında “Tenefüs Vakti Klasörü” tüm müşterilere açık olurken, yüksek bütçeli yapımlar ve son dönemin en sevilen yapımları Tivibu ekranlarında yer alıyor.

 

Çocuklara “Teneffüs Vakti”nde dopdolu içerikler

Tivibu, ‘Teneffüs Vakti Klasörü’ ile “Damalı Ninja” ve “Gamonya: Hayaller Ülkesi” gibi heyecan dolu yapımların yanı sıra “Kral Şakir Korsanlar Diyarı”, “Peter Rabbit 2: Kaçak Tavşan” gibi birçok animasyonla çocuklara keyifli bir ara tatil deneyimi sunuyor. 2021 yapımı “Tom ve Jerry” ile çocuklar eğlenirken aileler de nostalji yaşıyor.

 

Yüksek bütçeli yapımlar Tivibu’da

Platformun Kirala & Satın Al Klasörü’nden Top Gun: MaverickBatman ve Süpermen: Süper Oğulların Savaşı gibi beğenilen yapımlara ulaşılabiliyor. Tivibu Film Klasörü ile Örümcek-Adam: Eve Dönüş, “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok”, Müslüm ve David Copperfield'in Çok Kişisel Hikayesi gibi adından çokça söz ettiren güncel yapımlar ekrana geliyor. 

 

Arabesk müziğin efsane ismi: “Müslüm”

Hakan Günday’ın senaryosunu kaleme aldığı, Türk arabesk müziğinin efsane isimlerinden Müslüm Gürses’in hayat hikâyesini konu alan filmde Timuçin Esen Müslüm karakterine hayat verirken, Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’u Zerrin Tekindor canlandırıyor. 

 

Belgesel severlere özel ‘National Geographic Now Klasörü’ 

Tivibu’nun ‘National Geographic Now Klasörü’yle belgesel içerik yelpazesi genişliyor. “Nesli Tükenmekte Olan Türler”, “Kanunsuz Okyanus”, “Timsah Günü” ve daha birçok National Geographic yapımı izlenebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni