Torbalı Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu Leman Sam, konser verecek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Torbalı Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl bir dizi etkinlikle Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayacak olan Torbalı Belediyesi bu kapsamda ilk olarak Ressam Meliha Ayçakal’ın eserlerinin  yer aldığı resim sergisini açtı. 29 Ekim’e kadar açık olacak olan resim serisinin yanı sıra panel, tiyatro, balo, yazar buluşması ve konser etkinliklerinin gerçekleşeceği kutlama programı için Torbalı Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Öte yandan Türk Müziğinin efsane isimlerinden Leman Sam konserinin de gerçekleşeceği kutlama programının ayrıntıları belli oldu

 

PANEL VE TİYATRO

28 Ekim günü başlayacak olan programlar çerçevesinde ‘100. Yılın Eşiğinde Cumhuriyetimiz ve Atatürk’ konulu panel İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleşecek. Doç. Dr. Mehmet Emin Elmacı ve Dr. Ahmet Mehmetefendioğlu’nun konuşmacı olacağı panelin moderatörlüğünü ise Dr. Yasin Kayış üstlenecek. Aynı gün saat 20.00’da ise ‘Kurtuluşun Kadınları’ isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Metin Güler’in yönettiği tiyatro oyunu, sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

 

CUMHURİYET YAZARLARI TORBALI’YA GELİYOR

Öte yandan Torbalı Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği ile işbirliği içerisinde Cumhuriyet Balosu düzenleyecek. 28 Ekim günü saat 20.00’da Çetineller Otel’de gerçekleşecek olan Cumhuriyet Balosu yoğun bir katılıma sahne olacak. 29 Ekim günü önemli bir kültür-sanat etkinliği start alacak. Cumhuriyet Yazarları Buluşması isimli programla ülkemizin önde gelen 60 yazarı Torbalı’ya gelecek. 3 gün sürecek etkinlikte birbirinden değerli yazarlar kitaplarının satışını yapıp, imza günleri düzenleyecek. Saat 12.30'da Gazi Çamlığı Etkinlik Alanında yapılacak olan açılışa tüm Torbalı sakinleri davet edildi.

 

BAŞKAN TEKİN’DEN DAVET

Günün sonunda ise Cumhuriyet Bayramı’na yakışır bir kutlama yapılacak. Pancar’da gerçekleşecek olan konsere Türk Müziği’nin yaşayan efsanelerinden Leman Sam en sevilen şarkıları Cumhuriyet ve Torbalı için seslendirecek. Saat 20.00’da gerçekleşecek olan konser Pancar Meydanı’da yapılacak. İZBAN’la ulaşımın da kolay olacağı konser için hazırlıkların sürdüğünü ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Cumhuriyetimiz 99 yaşında. Torbalı Belediyesi olarak Cumhuriyet Bayramı için kültür ve sanat dolu bir program hazırladık. Önemli etkinlikler gerçekleşecek. Programların finalinde değerli Sanatçı Leman Sam Cumhuriyet coşkumuza ortak olmaya geliyor. Etkinliklerimize tüm hemşehrilerimiz bekliyoruz. Şimdiden ulusumuzun şanlı bayramını kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni