YTU Startup House Global Game Jam başlıyor!

Dünyanın dört bir yanında aynı anda gerçekleştirilen Global Game Jame’in (GGJ) Türkiye ayağı bu yıl YTU Startup House ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Hibrit bir şekilde düzenlenecek olan maraton, binlerce oyun geliştiriciyi de ağırlamaya hazırlanıyor. 

Dünyanın en prestijli Game Jam’i için geri sayım başladı. 30 Ocak – 05 Şubat 2023 tarihleri arasında YTU Startup House çatısı altında düzenlenecek olan Global Game Jame’in ilham kaynağı ise Nordic Game Jam. Oyun geliştiricileri arasında dayanışmayı, yaratıcılığı ve deneyselliği ön plana çıkarmak isteyen GGJ dünya genelinde aynı anda belirli bir temanın paylaşılması ile başlıyor. Bu yıl YTÜ & The Game Circle ve Game Factory, GGJ için kolları sıvarken, Türkiye’nin önde gelen oyun kuluçka merkezleri de etkinlikte yer alacak. 

YTU Startup House GGJ Başvuruları Açıldı

İstanbul’da düzenlenecek olan en büyük GGJ etkinliklerinden biri olan YTU Startup House GGJ, hibrid olarak gerçekleştirilecek. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde bulunan Tarihi Hamam’da yüz yüze ve Discord üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecek olan YTU Startup House GGJ için ise başvurular başladı. 48 saat boyunca belirlenen tema çerçevesinde oyunlar geliştirilirken, çevrimiçi olarak da YTU Startup House GGJ23 kanalı üzerinden etkinliğe katılım sağlanabilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni