Zorlu PSM’den Sanatseverlere Yılbaşı Hediyesi: Zorlu PSM Hediye Kart

Zorlu PSM, sanat dolu bir yılbaşı hediyesini sanatseverlerle buluşturuyor. Sevdiklerine alternatif ve özel bir yılbaşı hediyesi armağan etmek isteyenler için “Zorlu PSM Hediye Kart” satışta! 

 

Zorlu PSM’nin ziyaretçilerine hazırladığı yeni yıl sürprizlerinden “Zorlu PSM Hediye Kart” sanatseverlere, sevdiklerine Zorlu PSM’nin sanat dolu etkinliklerinden hediye etme imkanı sunuyor. 250 TL, 500 TL ve 1000 TL’lik seçeneklerle sunulan Zorlu PSM Hediye Kart’a Zorlu PSM gişelerini ziyaret ederek veya [email protected] adresine mail atarak sahip olunabilecek. Zorlu PSM Hediye Kart bireysel olarak özel bir hediye seçeneğine dönüşürken, kurumsal firmalar için de sanat dolu bir yılbaşı hediyesi alternatifi sunuyor.

 

Zorlu PSM Hediye Kart bakiyeleriyle konserden tiyatroya, müzikallerden stand-up’lara kadar geniş bir yelpazede Zorlu PSM’ye ait etkinliklerden bilet satın alınabilecek. Zorlu PSM Hediye Kart, hem passo.com.tr’de hem de Zorlu PSM gişelerinde kullanılabilecek. Bakiye sorgulaması ise yine gişelerden ve passo.com.tr üzerinden yapılacak.

 

Sanatseverlere capcanlı bir dünyanın kapısını aralayacak Zorlu PSM Hediye Kart ile Zorlu PSM’de sanat dolu bir yılın tadını çıkarın!

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni