Bybit'in yeni marka yapılanması Web3'e odaklanıyor

Dünyanın en çok ziyaret edilen üç kripto borsasından biri olan Bybit, Web3 odaklı yeni marka yapılanmasıyla “Dünyanın kriptoya açılan kapısı olma” vizyonunu pekiştiriyor.

Yeni marka kimliği ile Bybit, Web3’ün ileri düzey fırsatlarını güvenilir ürünler üzerinden kurumsal ve bireysel yatırımcılarla buluşturma taahhüdünü yansıtıyor. Sektörün içinde bulunduğu zorlu dönemi atlatma inancı etrafında yeniden şekillenen marka, kullanıcıların yeni nesil internete kolayca erişebilmelerini hedefliyor. 

Bybit’in yeni marka kimliği, markanın kripto endüstrisindeki lider rolüne uygun yeni bir slogan ve görsel dünyayı içerecek. Yeni kimliğin dinamikleri Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou’nun 28 Aralık’ta düzenleyeceği, 2022 değerlendirmelerini ve 2023 beklentilerini aktaracağı konuşmasında paylaşılacak. 

 

Bybit, Web3’e yelken açıyor 

Bybit, Web3’ü internetin bir sonraki aşamasına hazırlanan şirketler ve bireyler için yaratıcılık, gelişim ve başarı potansiyeline sahip yeni bir alan olarak görüyor. Yeni marka kimliği, Bybit’in kripto piyasasındaki öncü konumunu ve Web3 alanındaki öncü ve rehber olma misyonunu  yansıtıyor.

Web3, merkezi olmayan finans (DeFi) dünyasını, merkezi olmayan otonom kuruluşlar (DAO’lar) olarak bilinen kurucular topluluğunu, blok zinciri oyunlarını ve çok daha fazlasını kapsıyor. Bybit, bu heyecan verici deneyimleri, Web3 Wallet gibi kolay ve erişilebilir ürünler aracılığıyla kullanıcılarına sunuyor.

 

Dünyanın kriptoya ve Web 3’e açılan kapısı

 Blok zinciri ve Web3 odaklı güvenilirlik, güvenlik ve eğitime kendini adayan Bybit, rakipsiz ve tutarlı performansını ve sektördeki güçlü sicilini etik iş uygulamalarına bağlılığına borçlu.

“Dünyanın kriptoya açılan kapısı” konsepti, kullanıcılara bu sağlam yönetişim ve şeffaflık unsurlarının Bybit operasyonlarının merkezinde yer aldığını ve çalkantılı zamanlarda bile istikrar sağladığını gösteriyor. Bu yaklaşım, Bybit’in “dinle, önemse, geliştir” sloganıyla birlikte, yeni markanın temelini oluşturuyor.

Birden çok dilde 24 saat müşteri hizmeti ve kolay anlaşılır eğitim materyalleriyle tanınan Bybit’in yeni marka konsepti, herkesin hayallerine ulaşabilmesi için blok zincir teknolojisinin sunduğu fırsatlara erişilebilirliği geliştirmeye daha fazla odaklanacak. 

Bybit’in marka, pazarlama ve içerik yöneticisi Chin Mei Kuan konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Bybit olarak bir kripto borsasının ne olabileceğini yeniden tanımlamaya kararlıyız. Yeni marka yapılanmamız, Web3’ün vaatlerini tüm kullanıcılar için yerine getirecek. Web3’e üst düzey güvenilirlik, şeffaflık ve fırsatlar getiren ürünler yaratmak için bu ayı piyasasını kullanmaya odaklandık.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni