Efsanevi Lee, Marka Yüzü Kenan Doğulu ile Yeni Sezonu Karşılıyor

Efsanevi denim markası Lee, Sonbahar/Kış 2022 sezonu kampanyasındaki “Lee For You” temasıyla marka yüzü Kenan Doğulu ile zamansız parçaları hayatın içine taşıyor.

 

Köklü denim markası Lee, Sonbahar/Kış 2022 kampanyasının “Lee For You” temasıyla odağına insanı alıyor. Marka yüzü Kenan Doğulu’nun müziği, etkileyici şarkı sözleri ve başarılı duruşundan hareketle ortaya çıkan kampanya, Lee’nin ve denimin yer ve zaman fark etmeksizin yarattığı etkiye atıfta bulunuyor. İlk kez İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonu için Kenan Doğulu ile bir araya gelen Lee, elde ettiği başarı ve pozitif tepkilerin etkisiyle bu sezon da iş birliğini devam ettiriyor. 

 

Jean’in verdiği özgürlük hissi ve cool tarzı kampanya fotoğraflarında ön plana çıkıyor. Sonbahar ruhunu yansıtan sıcak koleksiyon, ofis ortamına uygun olabilecek klasik ve zamansız tasarımlar sunarken sezonun öne çıkan kolej stiliyle birleşerek günlük hayata taşınıyor. Kampüste geçen bir sonbahar dönemini anımsatan parçalar, yumuşak dokulu peluş ve fitilli kumaşlarla maksimum rahatlık sunuyor. Özel işçilikle hazırlanan yeni fitleriyle geniş kesim trendine uyum sağlayan Jane ve West modellerini jean tutkunlarının beğenisine sunuyor. 

 

Kenan Doğulu’nın marka yüzü olduğu Lee Sonbahar/Kış 2022 Koleksiyonu’nu Lee mağazaları, lee ve bayi satış noktalarından keşfedebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni