“İstanbul Mobilya Fuarı Sektörün Dışa Açılan Penceresidir"

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu Skyland HOM’un yatırımlara devam edeceğini belirterek; 

Eroğlu Holding’in dekorasyon ve mobilya sektöründeki yatırımı Skyland HOM Dekorasyon Merkezi, TÜYAP ve İstanbul Fuar Merkezleri’nde düzenlenen “IIFF 2023 İstanbul Mobilya Fuarı’ndaki” yerini aldı. 

Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde yer alan; By Kepi, Casa, Caploonba Odası, Çilek Odası, Cumba Selection, Enza Home, Ersa, Estetik Decor, Evist İstanbul, Fuga Mobilya, Gabba, Hamm Design,  İşbir Yatak, KYS Design, Loda, MeteBronz, Metin Akpınar Ay Dolap, N Design, Norde, Q Home, Sit Design, Stella, Yataş Bedding’in bulunduğu 23 farklı marka, dekorasyon ve mobilyadaki yeni trendleri ile gelecek vizyonlarını 29 Ocak tarihine kadar sergileyecekler.

Mobilya sektörü için yeni fırsatlar
Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, İstanbul Mobilya Fuarı’nın sektör için yeni fırsatlar sağladığını ve ihracat ile birlikte ülke ekonomisine büyük katkı yaptığını belirterek “İstanbul Mobilya Fuarı sektörümüzün dışa açılan penceresidir. Özellikle bu tür fuarlar ihracatımız için çok önemli bir konumda bulunuyor. Ülkemiz bugün 5,5 milyar dolarlık ihracatıyla dünyada önemli ülkeler arasında yer alıyor. 2023 yılındaki hedefi ise 10 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirmek ve ilk 5 içinde yer almaktır” diye konuştu. 

Eroğlu, küresel mobilya pazarında, artan inşaat yatırımları ve gelişmekte olan ülkelerdeki yüksek ekonomik büyüme ile önümüzdeki dönemde pozitif büyüme beklediklerini kaydederek “Türkiye, mobilya sektörünün önemli oyuncularından biri. Bu büyüme paralelinde mobilya sektörü ihracatı da artış gösteriyor.  Yıllık ihracat rakamlarına da önemli katkılar sunuyor ve cari fazla veren bir konumda bulunuyor” şeklinde konuştu.

Sektöre desteğimiz artarak sürecek

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu Holding olarak Türk mobilya sektörüne Skyland HOM Dekorasyon Merkezi ile yatırım yaptıklarını belirterek “40 bin metrekarelik alanda 50’den fazla mağaza, 200’e yakın yerli ve yabancı markanın mağazalarıyla bir nevi daimi fuar merkezini hayata geçirdik. Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde ev-ofis mobilyaları, ev tekstili, halı, aydınlatma, zemin ve duvar kaplamaları, mutfak, banyo ürünlerinden aksesuara kadar mobilya ile ilgili geniş bir seçkiyi bir arada bulmak mümkün. Böylelikle dünyanın seçkin mobilya, dekorasyon ve tasarım markalarına ev sahipliği yaparak sektörümüze destek veriyoruz.   Skyland HOM olarak yaptığımız yatırımlar ile de bu alanda üzerimize düşen sorumluluğu en üst düzeyde karşılayacağız” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni