Martı Marina & Yacht Club, CNR Avrasya Boat Show'da büyük ilgi gördü

Türkiye’nin denize girilebilen ilk marinası olan mavi bayrak sahibi Martı Marina & Yacht Club, deniz tutkunlarının heyecanla beklediği CNR Avrasya Boat Show’da büyük ilgi gördü. Büyüleyici koyları ile dünyanın en özel cazibe merkezlerinden biri Marmaris’in Hisarönü bölgesinde hizmet veren Martı Marina & Yacht Club, 480 tekne ağırlama kapasitesi, seçkin restoranları ve mükemmeliyetçi hizmet anlayışıyla deniz tutkunlarının Ege’deki gözde yat limanları arasında yer alıyor.

Dünya denizcilik sektörünün en büyük ikinci fuarı olan CNR Avrasya Boat Show, 17-24 Aralık 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Bu yıl 16’ncı kez düzenlenen organizasyon yine denizciliğe meraklı profesyonel ve amatör denizcilerin akınına uğradı.

Birbirinden güzel, göz alıcı yat, tekne ve yelkenlilerin katıldığı fuarda, bu yıl Türkiye’nin denize girilebilen ilk marinası olan Martı Marina & Yacht Club da yerini aldı. Organizasyon kapsamında Hall 1’de 60 metrekarelik özel bir stant açan Martı Marina & Yacht Club, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

 

480 tekne bağlama kapasitesi ve ayrıcalıklı hizmetleri ile eşsiz bir tatil keyfi

Martı Grubu’nun turizm sektöründe yarım asrı aşan tecrübesi ile işlettiği Martı Marina & Yacht Club, 1996 yılından beri Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Marmaris’in cennet köşesi Hisarönü’nde hizmet veriyor. Çok özel konumu ve 480 tekne ağırlama kapasitesi ile Ege’nin gözde mekanları arasında yer alan Martı Marina & Yacht Club, ruhu dinlendiren mavisi ve yeşiliyle, mükemmeliyetçi hizmet anlayışıyla Türk ve dünya mutfaklarından farklı lezzetler sunan restoranlarıyla misafirlerine eşsiz bir tatil keyfi sunuyor. 

 

Sizin ve teknenizin ihtiyaç duyduğu her şey elinizin altında

Martı Marina & Yacht Club, kişiye özel kaptanlık hizmeti dahil, denizde ya da karada misafirlerin ve teknelerin ihtiyaç duyduğu her şey mükemmel çözümlerle karşılanıyor. Martı Marina & Yacht Club, yat ve tekne sahiplerinin yanı sıra, aynı zamanda bünyesinde yer alan Martı Yelken Kulübü ile de dalış ve su sporları aktivitelerine meraklı, mavi derinliklere tutkun her yaştaki denizcilere hizmet veriyor.

 

Martı Hemithea, tüm ayrıcalıklarıyla marina sakinlerinin hizmetinde

Adını Antik Yunan Mitolojisi sağlık ve güzellik tanrıçasından alan Martı Hemithea, ayrıcalıklı hizmet anlayışı, doğayı lüks ile buluşturan konforu, Ege ve Akdeniz rüzgarlarının estiği balkon ve teraslara sahip 30 odası ile misafirlerine çok özel bir tatil deneyimi sunuyor. Butik otel, tüm bu benzersiz ayrıcalıkları ile teknelerinin dışında konaklamak isteyen Martı Marina & Yacht Club sakinlerine de hizmet veriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı