Oktay Kaynarca’da Türk Kanser Derneği İçin Anlamlı Bağış

Ünlü isimler değerli eşyalarını Türk Kanser Derneği yararına Skyland HOM’da düzenlenecek benzersiz sergi için bağışlıyor…

 

Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde 13-31 Ekim tarihlerinde beğenilere sunulacak  “Ünlü Objeler Sergisi” için ünlü isimler anılarında yer eden değerli objelerini bağışlamaya devam ediyor. Türk sinema, müzik, dizi, sanat ve cemiyet dünyasının unutulmaz ismlerinin bağışlarıyla oluşacak Skyland HOM’daki sergiden elde edilecek gelir, Türk Kanser Derneği’ne bağışlanacak.

 

Proje için en son bağış ise ünlü sinema ve dizi oyuncusu Oktay Kaynarca’dan geldi.  Oktay Kaynarca tarafından projeye bağışlanan “berjer” de hikayesi ve tarihi eskilere dayanan pek çok “ünlü obje” ile birlikte ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar ve Türkan-Nazan Şoray’ın yanı sıra Seda Sayan, Hamdi Alkan, Feyyaz Duman, Tan Sağtürk, Murat Boz ve aralarına yeni sanatçıların da katılacağı 20’ye yakın ünlü ismin hayatlarının bir döneminde kendilerinin kullandığı objelerden oluşacak sergi, 13 – 31 Ekim tarihleri arasında Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde görülebilecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni