Reynaers Aluminium, Belçika Konsolosluğu'nda Türkiye'deki bayileriyle buluştu

Yenilikçi ve sürdürülebilir alüminyum sistemleri ile Avrupa’nın lider kuruluşları arasında yer alan Reynaers Aluminium, 2023 yılının ilk bayi buluşmasını Belçika Konsolosluğu’ndaki özel bir davet kapsamında gerçekleştirdi. 

Yenilikçi ve sürdürülebilir ürünleriyle yapılara konfor ve güvenlik kazandıran Belçika merkezli Reynaers Aluminium, 25 Ekim 2023 Çarşamba akşamı Belçika Konsolosluğu’nda bir etkinlik gerçekleştirdi. Yeni Reynaers Bölge Direktörü-CSO (Chief Sales Officer) Boudewijn Dezutter’in de katıldığı etkinlikte, Türkiye’deki tüm Reynaers bayileri bir araya geldi. Gecede, İstanbul Belçika Başkonsolosu Tim Van Anderlecht’in yaptığı hoşgeldiniz konuşmasının ardından ünlü Gurme Teoman Hünal eşliğinde Belçika’ya özel lezzetlerin tadımı yapıldı. 

‘Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutluyuz’

Türkiye’nin bölgede son derece stratejik bir konumda yer aldığını belirten Reynaers Bölge Direktörü Boudewijn Dezutter “İstanbul ve sahil bölgeleri başta olmak üzere Türkiye yapı sektörü çok dinamik bir potansiyeli içinde barındırıyor. Biz de Reynaers olarak sektörün ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda sunduğumuz çözümlerle pazarı büyütmeyi sürdürüyoruz. Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutluyuz. Önümüzdeki dönemde yeni projelerle hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Bayilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu sıcak, samimi buluşmalarımızı da sıklıkla tekrarlayarak yakaladığımız güzel sinerjiyi başarılarımızla taçlandırmayı planlıyoruz” diye konuştu.   

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni