Ünlü Koreograf Gökhan Duman’dan İstanbul’da “Model Akademi” hamlesi

Yaptıkları birbirinden başarılı defileler ve moda organizasyonlarıyla adından söz ettiren Duman Ajans'ın sahiplerinden Koreograf Gökhan Duman ülkemizde kariyerine "model" olarak devam etmek isteyen gençlere profesyonel bir kariyer planı sunmayı amaçlayan bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor.

 

Ülkemizde yeni modellerin yetişmediğini, bunun da en büyük nedeninin bilinçli bir kariyer planı olmadığını savunan Gökhan Duman yapacakları programla modelliğin bir meslek haline getirilmesini amaçladıklarını söyledi.

 

Gökhan Duman, "Ülkemizde son zamanlarda yabancı modellerin daha çok iş aldığını görüyoruz.  Yerli modellerimize de destek olma amaçlı bu projeyi hayata geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

 

İzmir ve İstanbul'da kurulacak model akademisinde podyum yürüyüş dersleri, modellik, mankenlik çalışmaları, sahne arkası ve önü çalışmaları ve moda üzerine deneyimlerini paylaşacaklarını aktaran Duman, "Başarılı genç mankenleri yetiştirip ülkemizi dünyada tanıtmalarını hedefliyoruz. Genç model adaylarımız başvurularını internet sitemiz üzerinden yapabilirler" dedi

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni