Bayraklı’da ücretsiz sağlık hizmetleri yüzleri güldürüyor

Bayraklı Belediyesinin sağlık alanında fark yaratan çalışmaları kapsamında her yıl on binlerce vatandaşa sunulan ücretsiz sağlık hizmetleri yüzleri güldürdü. Son üç yılda, özel hastaneleri aratmayan polikliniklerden yaklaşık 59 bin 866 kişi faydalandı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Toplum sağlığı öncelikli konularımızdan biri. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine en kolay şekilde ulaşması ve tedavilerinin sağlanması için her zaman üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
 

ÖZEL HASTANELERİ ARATMIYOR
Bayraklı Belediyesi, donanımlı poliklinikleri ve uzman kadrosuyla vatandaşların sağlığı için çalışmalarını sürdürüyor. Her yıl on binlerce vatandaşın faydalandığı ücretsiz sağlık hizmetleri vatandaşların da takdirini topluyor. Özel hastaneleri aratmayan hizmetlerden, son üç yılda 59 bin 866 kişi faydalandı. Sağlık Müdürlüğü ekipleri, 11 bin 914 kişiye poliklinik hizmeti verdi. 4 bin 229 kişiye evde sağlık hizmeti sunuldu. 6 bin 331 vatandaş belediyenin hasta nakil aracıyla sağlık kuruluşlarına nakledildi. 37 bin 392 ilçe sakini ise ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden faydalandı.

 

RANDEVU SİSTEMİYLE ÇALIŞIYOR

Randevu sistemiyle çalışan poliklinikler hafta içi her gün hizmet verirken, 4 doktor, 7 diş hekimi, 4 hemşire, 2 paramedik, 2 Acil Tıp Teknisyeni, 1 sağlık memuru ve 4 sağlık teknikeri görev yapıyor. Merkezlerde muayene, enjeksiyon, pansuman, tansiyon takibi, evde doktor ziyaretleri, ölüm raporu, hasta nakil, diş muayenesi-tedavisi, çekim ve dolgu gibi hizmetler veriliyor.

HERKES İÇİN SAĞLIK
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Her vatandaşımızın sağlık hizmetlerinden ücretsiz ve eşit olarak faydalanmasını önemsiyoruz. ‘Herkes için sağlık’ parolasıyla toplum sağlığını korumayı ve bu konuda üzerimize düşeni yapmayı asli görevlerimizden biri olarak sayıyoruz. On binlerce vatandaşımızın faydalandığı sağlık hizmetlerimizi geliştirerek sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni