Philips Sonicare ile Sağlıklı Ağız ve Diş Bakımı

Yenilikçi ağız ve diş sağlığı ürünleriyle tüketicilerinin hayatını iyileştiren Philips Sonicare, daha sağlıklı ağız ve dişler için kendini sürekli yeniliyor.

 

Sağlık döngüsü yaklaşımını benimseyen ve sağlıklı yaşamdan başlayarak ‘Önlem Alma, Teşhis, Tedavi ve Evde Bakım’a kadar birçok alanda yenilikçi çözümlerle insanların hayatlarını iyileştiren Philips, insan vücuduna açılan bir kapı olan ağız ve diş sağlığı konusunda ürünleri ile insanların hayatına dokunuyor. Sonic teknoloji sayesinde güvenli ve konforlu bir diş temizliği sunan Philips Sonicare, tüketicilerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak adına da teknolojik yenilikleri yakından takip ederek, DNA’sındaki inovasyon ruhuyla kendisini sürekli bir şekilde yeniliyor.

 

Sonic teknolojisiyle sağlıklı diş ve diş etleri 

Philips Sonicare, W2 Optimal Beyaz fırça başlığı ile yüzey lekelerini yok ederek daha beyaz bir gülümsemeye sahip olmanıza imkan sağlayan Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 şarjlı diş fırçası, bünyesindeki üç mod seçeneği ile ihtiyacınıza göre fırça deneyiminizi özelleştirir. Üstün temizlik için, ‘temizleme modu’, diş yüzeyindeki lekeler için, ‘beyazlık modu’ ve diş etlerinize masaj yapan ‘diş eti bakım modu’ ile güvenli ve konforlu bir diş fırçalama deneyimi sunan Philips Sonicare ProtectiveClean 5100, sonic teknolojisiyle de diş telleri, dolgular, diş taçları ve diş kaplamalarıyla kullanıma uygundur.

 

“Kişisel sağlık sektörünün en önemli konularından biri ağız ve diş sağlığı”

Her yıl 18-24 Kasım tarihleri arasında kutlanan Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Philips’in ağız ve diş sağlığı konusunda verdiği öneme değinen Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürü Sibel Yıldız, “Ağız, insan vücuduna açılan bir kapı ve birçok araştırma doğruluyor ki ağız sağlığı kalp rahatsızlıklarından, hamileliğe kadar birçok süreci etkiliyor. Geliştirdiğimiz ürün ve çözümlerimizle insanların sağlık alanında bilinçlenmesini ve harekete geçmelerini istiyoruz. Bunun için de üstün teknolojiye sahip olan ürünler geliştiriyoruz. Örneğin tüketicilerimiz, Sonicare ürünleri ile ileri seviye bir ağız ve diş bakımı yaparak sağlıklarına katkı sağlamış oluyorlar. DNA’sında inovasyon yatan bir sağlık teknolojileri şirketi olarak tüketicilerimizi anlamak, ihtiyaçlarına çözüm bulmak bizim en önem verdiğimiz konulardan biri. Ağız ve diş sağlığı konusunda dünyada yapılan çalışmaları yakından takip ederek, gelişmeleri inceliyor ve sürekli kendimizi yeniliyoruz. 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz Türkiye Sağlık Trendleri Araştırmamızda da konuyla ilgili önemli sonuçlar elde etmiştik. Araştırmaya göre 2019 yılında son 1 yıl içerisinde hiç diş hekimine gitmeyenlerin oranı yüzde 42 iken, bu oran 2021 yılında COVID-19 sürecinde yüzde 37’ye geriledi. Kamuoyunun yüzde 80’i ağız ve diş sağlığının genel sağlık durumu ile ilişkili olduğunu belirtirken, yüzde 58’i ağız ve diş sağlığının kalp sağlığı ile ilişkili olduğunu düşünüyor. Philips olarak, ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık yaratmak için çalışmalarımızı sürdürüyor, değişen trendleri yakından takip ederek, sürekli kendimizi geliştiriyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni