Sağlık sigortalarında ilk ay, Sigortam.net’ten hediye

Türkiye’nin ilk ve lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, sağlık sigortalarında müşterileri için “İlk Ay Bizden” kampanyası başlattı. Sigortam.net, 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında özel sağlık ya da tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıranlara ilk ayı hediye ediyor.

 

İnsanların kendilerini en çok güvende hissetmek istedikleri sağlık konusunda, kişiye özel sigorta danışmanı hizmetiyle fark yaratan Türkiye’nin lider insurtech markası Sigortam.net, farklı kampanyalarıyla da müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Sigortam.net, “İlk Ay Bizden” diyerek, sağlık sigortası yaptıran tüm müşterilerine ilk ayı hediye ediyor. 31 Ekim’e kadar sürecek kampanyadan özel sağlık ya da tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran herkes yararlanabiliyor. Üstelik kampanya kapsamında, günlük 11 TL’den başlayan fiyatlarla yaptırılan sağlık sigortası poliçeleri, fiyat artışlarına karşı da 1 yıl boyunca güvence altına alınıyor.

Teknoloji kadar insan temasının ve sıcaklığının değerine de inanan Sigortam.net, bu kampanyasını telesatış kanalı üzerinden gerçekleştiriyor. Şirket, sağlık sigortalarında kişiye özel sigorta danışmanları aracılığıyla müşterilerini 7/24, doğru, anında ve eksiksiz bir biçimde bilgilendiriyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni