7. Efsaneler Kupası’nın Şampiyonu Antalyaspor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Almanya’nın Ankara Büyükelçiliğince düzenlenen “7.”Efsaneler Kupası” futbolun efsane isimlerini biraraya getirdi. Turnuvada finalde Galatasaray ile karşılaşan Antalyaspor, turnuvanın şampiyonu oldu. 

 

Antalya’da Belek Turizm Merkezi’nde bulunan bir otelin futbol sahasında gerçekleştirilen “7.Efsaneler Kupası” turnuvası Türk ve Alman eski futbolcularını bir araya getirdi. Turnuvaya kıdemli 38 yaş üstü oyunculardan oluşan Galatasaray, Antalyaspor, Beşiktaş, FC Nürnberg, FC Adler, Acun Medya, Hannover 96, ATFF takımları katıldı.

 

ANYALYASPOR 4-2 KAZANDI

Türk Alman dostluğunu pekiştirmeyi amaçlayan turnuvada, sporseverlerin yakından tanıdığı Sabri Sarıoğlu, Ali Zitouni, Deniz Barış,Fevzi Tuncay sahaya çıktı. Finalde Galatasaray ile karşılaşan Antalyaspor, penaltılarda 4-2 yenerek sahadan galip ayrılan takım oldu. Turnuvada yapılacak çekilişlerde elde edilen gelirler ise Lösemili çocuklara bağışlandı. 

 

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Turnuvanın sona ermesinin ardından akşam gerçekleşen ödül töreninde Avrupa Türk Futbol Federasyon Genel Sekreteri Halil Ağırdoğan ve Almanya Büyükelçiliği Vize Bölüm Başkanı  Jörg Fürstenau tarafından kazanan takımlara kupaları takdim edildi. Turnuvada 2. Olan Galatasaray’a ise Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erkan Demirci tarafından Başkan Muhittin Böcerk’in imzasını taşıyan forma verdi.

 

EFSANELER KADROSU GENİŞLEYECEK

Bu yıl 7.si düzenlenen turnuvada sporseverlerin ilgisini arttırmak adına bir sonraki yıl düzenlenecek Efsaneler Kupasında  Almanya Liginden  2 takım daha yer alacak. Jörg Fürstenau Schalke04, BVB Dortmund gibi takımlarla görüştüklerini belirtti.Bir sonraki yılın daha mücadeleci, hırslı ve herşeyden önce Türk-Alman dostluğunu arttırmak adına bu takımlarla konuştuklarını söyledi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni