Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuşadası’nda düzenlenen “LimitSensin Aydın”da sporcular kıyasıya yarıştı

‘LİMİTSENSİN AYDIN’DA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “LimitSensin Aydın” koşu yarışmasının şampiyonları beli oldu. 5 ve 10 kilometrelik koşulara yerli ve yabancı 1000’in üzerinde koşucu katıldı.

 

Kuşadası’nın deniz manzaralı eşsiz parkurunda gerçekleştirilen yarışma iki etapta yapıldı. Start çizgisine gelerek mutlu sona ulaşan sporcular; 10 kilometre kategorisinde erkeklerde birinci Ufuk Arda, ikinci Osman Erkam Şafak ve üçüncü Alex Zhuravlev; kadınlarda ise Tülin Okyay birinci, Çiğdem Tütüncü ikinci, Selin Mert ise üçüncü oldu. 5 kilometre kategorisinde ise erkeklerde Kerem Baybatur birinci, Mehmet Aydıngör ikinci, Tuncay Saraç üçüncü olurken; kadınlarda Mihraç Ayan birinci, Fatma Taş ikinci ve Lina Hamelat üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi. 

 

LimitSensin Aydın’a gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Çerçioğlu “Kuşadası’nda turizmi sonbaharda da canlı tutmak için düzenlediğimiz etkinliğimize yüzlerce sporcu katıldı. Sporcularımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyor, yarışmada başarılı olanları tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni