Beşiktaş Yurtbay Seramik, EHF Avrupa Kupası’nda Üçüncü Tura Yükseldi

Beşiktaş Yurtbay Seramik, EHF Avrupa Kupası 2. tur maçlarında Litvanyalı rakibi Granitas-Karys Kaunas ile karşılaştı. İlk maçtan 31 – 21 skorla galip çıkan siyah-beyazlılar, ikinci maçta da rakibini 27 – 25 skorla mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

 

Avrupa Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen EHF Avrupa Kupası 2. tur maçları, bu hafta sonu İstanbul’da oynandı. 2. tur ilk maçı 5 Kasım Cumartesi, ikinci maçı ise 6 Kasım Pazar günü Beşiktaş Yurtbay Seramik – HC Granitas-Karys Kaunas arasında gerçekleşti. Siyah – beyazlılar, Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan ilk maçtan 31 – 21, rövanş maçından ise 27 – 25 galip ayrıldı; toplamda 58 – 46’lık skor ile bir üst tura yükseldi.

 

Yönetim ve taraftarlar, takımı yalnız bırakmadı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü yönetimi ve taraftarları, Beşiktaş Yurtbay Seramik’i parkede yalnız bırakmadı. 5 Kasım Cumartesi günü oynanan ilk maçı Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, BJK Hentbol Şube Sorumlusu Mesut Çebi ve Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanvekili Zeki İlter Yurtbay izleyerek takıma desteklerini ilettiler.  

 

6 Kasım Pazar günü galibiyet sonrası açıklama yapan Beşiktaş Yurtbay Seramik Başantrenörü Mehmet Korer Koral, “Öncelikle turu geçip üçüncü tura yükseldiğimiz için çok mutluyum. Takımla birlikte bir çıkış yakaladık. Bu durumu ligde de devam ettirip başarıyla yolumuza devam etmek istiyoruz. Burada her zaman bizi destekleyen Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş’e, Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi’ye ve çok değerli taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yolumuza daha fazla çalışarak devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

İki günde toplamda 58 sayı alan Beşiktaş Yurtbay Seramik, EHF Avrupa Kupası için üçüncü tura yükselmeye hak kazandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni