BinBin, FK Sarajevo’nun sponsoru oldu

Mikromobilite alanında yurt dışına açılan ilk Türk şirketi olan BinBin, faaliyet gösterdiği ülkelerden Bosna Hersek’in başarılı futbol kulübü FK Sarajevo’nun sponsoru oldu.

 

Türkiye ile Bulgaristan, Bosna Hersek ve Hırvatistan olmak üzere dört ülke, 19 şehirde üç milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veren teknoloji şirketi BinBin, yurt dışında faaliyet gösterdiği ülkelerde farklı alanlardaki iş birliklerini de büyütüyor. Yurt dışındaki tüm operasyonlarını yerel iletişime değer vererek, o ülkenin kültürel dinamikleri içinde gerçekleştirmeyi ve o ülke kültürü içerisinde kendisine yer bulmayı hedefleyen BinBin, Saraybosna’nın başarılı futbol kulüplerinden FK Sarajevo’nın sponsoru oldu. Haziran ayından bu yana en yeni scooter’larla Bosna Hersekli kullanıcıların kısa mesafeli yolculukları için çevreci ve pratik ulaşım imkânları sunan BinBin, FK Sarajevo sponsorluğuyla bölgede sporu destekliyor. Sponsorluk kapsamında kulübün bazı etkinliklerde BinBin de kullanılacak.

 

Bosna Hersek’te kısa sürede 30 binden fazla kullanıcıya ulaştık

BinBin CEO’su Kadir Abdik, FK Sarajevo’ya katkı sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

 

“Ülkemizde hayata geçirdiğimiz sürdürülebilir mikromobilite ulaşım çözümlerini, haziran ayından bu yana Bosna Hersek’te de kullanıcıların hizmetine sunuyoruz. Özellikle operasyon ve müşteri hizmetleri alanındaki tecrübemizle Saraybosna ve Mostar’da kısa bir sürede çok sevildik. BinBin olarak şu anda Bosna Hersek’teki lider mikromobilite markasıyız. Bosna Hersek’te hizmet vermeye başladığımız süre içerisinde iki büyük şehirde 30 binden fazla kullanıcıya ulaştık. Cihazlarımızla 150 binden fazla sürüş gerçekleştirildi. Bosna Hersek’te gördüğümüz bu ilgi ve destek, bizi hem yeni yatırımlar hem de yeni iş birlikleri konusunda cesaretlendiriyor. Bosna Hersek’in ülkemizle derin tarihi ve kültürel bağları var. Biz de hem Bosna Hersek’te verdiğimiz hizmet hem de FK Sarajevo iş birliğimizle bu güçlü bağın bir parçası olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. İş birliğimizin uzun soluklu olacağı inancıyla çalışmayı sürdüreceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni