Bornova Belediyesi’nde birimler arası futbol heyecanı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Belediyesi Birimler Arası Cumhuriyet Kupası'nda final maçının başlama vuruşunu yaptı. Spor İşleri Müdürlüğü ile Etüd Proje Müdürlüğü arasındaki maç öncesinde sporculara başarı dileklerini ileten Başkan İduğ, gençlere daha iyi spor olanakları yaratmak için çalıştıklarını söyledi.

 

Kazanan dostluk olsun

Bornova’ada yüzme havuzundan halı sahaların zeminlerinin yenilenmesine ve fitness salonlarının açılmasına pek çok çalışmayı amatör sporcuların daha iyi koşullarda spor yapabilmesi için hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan İduğ, “Bu müsabakalarda sakatlık olmaması, dostlukla sonuçlanması bizim için çok kıymetli. Böyle olsun ki devam ettirebilelim. Herkes birbirine sevgiyle baksın” dedi. Başkan İduğ, şampiyon olan takımla, meclis üyeleriyle birlikte maç yapma sözü de verdi.

 

Kazanan Etüd Proje Müdürlüğü

Turnuva’ya; Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü 1, Fen İşleri Müdürlüğü 2, Güvenlik, Spor İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Başşoförlük, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nden oluşturulan 12 takım katıldı. Büyükpark içindeki Halı Saha’da oynanan maçları Spor İşleri Müdürlüğü’den hakemler yönetti. Etüd Proje Müdürlüğü final maçında Spor İşleri Müdürlüğü’nü  4-3’lük skorla geçerek şampiyon oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni