Bostanlıspor Kick Boks’cu Ege Bölge 3. Oldu

Karşıyaka’nın alternatif sporlardaki adresi, çeşitli spor branşlarında başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Bostanlıspor bu kez de “Geleneksel 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu İller Arası Kick Boks Şampiyonası”nda 3. olarak kürsüye çıktı.

Gaziemir Spor Salonu’nda yapılan ve 3 gün süren şampiyonaya 3 sporcu ile katılan Bostanlıspor’dan Oğulcan Tuğdar 74 kiloda 3. Oldu.  Ege Bölge 3.sü ünvanını elde eden Oğulcan Tuğdar’ın yanı sıra şampiyonada mücadele eden Bostanlıspor’un diğer sporcularından Barış Aşkın 71 kilo Büyük Erkeklerde kürsüye çıkamadı. Genç Erkekler 63,5 kiloda Gökmen Nusret Başay önde olup kazanacağı karşılaşmayı rakibini tutması nedeniyle ceza alıp 3 puanı silinince yenildi ve kürsüden oldu.

Bostanlıspor antrenörü Aytaç Uyanıker, “Gökmen’den şampiyonluk bekliyorduk. Ancak muaythai alışkanlığıyla bir anda rakibini tutunca ceza aldı, puan kaybetti. Alacağı maçı verdi. Byu hatayı yapmamış olsa şampiyonluk gelecekti. Barış Aşkın da ters bir yumrukla kaybetti. Bunlar olacak, tecrübe kazanacaklar. Hepsinden gelecek için umutluyuz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni