Gemlik Belediyespor altyapıda Asiye Erman’a emanet

Gemlik Belediyespor Kulübü’nde altyapı çalışmalarını Asiye Erman sürdürüyor. Uzun süredir futbolun içinde olan kadın sporcu Erman, Gemlik’te altyapı adına önemli çalışmalar gerçekleştirirken sayısız genç sporcu yetiştiriyor.

 

Branş sayısı açısından Türkiye’deki sayılı kulüpler arasında yer alan Gemlik Belediyespor Kulübü, futbolda da adından söz ettiriyor. Çeşitli kategorilerde başarılı sonuçlar almaya devam eden kulüpte, Haydar Yiğit, Veyis Koçum gibi tecrübeli antrenörlerin yanı sıra Asiye Erman da genç sporcuların yetişmesine önemli katkılar sağlıyor.

 

Erman, antrenmanlarda tüm sporcular ile tek tek ilgileniyor. Sporcuların güçlü yönlerini gözlemleyip geliştirmelerine destek sağlayan Erman, zayıf yönlerini ise daha iyi hale getirmek için çaba gösteriyor.

 

“Hedefimiz Gemlik’te daha fazla sporcu yetiştirmek”

Gemlik Belediyespor’da onlarca genç sporcuyu çalıştıran Erman, hedefinin büyük takımlara daha fazla sporcu göndermek olduğunu söyledi.

 

Sporculuk, hakemlik, gözlemcilik dâhil olmak üzere 28 yıldır futbolun içinde olduğunu söyleyen Asiye Erman, “Bayan futbol takımlarında görev yaptım. Daha sonra altyapılar ile çalışmaya başladım” dedi.

 

Erman, Belediyespor Kulübü’ndeki çalışmaları hakkında şöyle konuştu: “İki yıldır Gemlik Belediyespor’da çalışıyorum. Burada hedefim, altyapılara daha fazla oyuncu bulmak, daha fazla yeteneği bir araya getirmek, onları büyük takımlara kazandırmak. Ama Belediyespor olarak hedefimiz, altyapıda olabildiğince yaygın şekilde, değişik yaş gruplarında sporcuları yukarıya taşımak.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni