Kemer’de Bocce heyecanı sürüyor

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Kemer Belediyesi Bocce sahasında düzenlenen 13. Uluslararası Kemer Open Bocce Turnuvası’nda 14 ülkeden yaklaşık 600 sporcu mücadele ediyor. Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, bir spor kenti haline gelen Kemer’de bu yıl 13’ncüsü düzenlenen organizasyonun Kemer için büyük önem taşıdığını söyledi.

 

 

Bu yıl 13’ncüsü düzenlenen Uluslararası Kemer Open Bocce Turnuvası Kemer ilçe merkezinde yer alan Kemer Belediyesi Bocce sahasında devam ediyor. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından düzenlenen organizasyona 14 ülkeden yaklaşık 600 sporcu katılıyor.

 

Organizasyondaki müsabakalar, kadınlar ve erkeklerde petank üçlü takımlar, volo geleneksel çift erkekler, volo geleneksel çift kadınlar, volo basamak kadınlar, volo basamak erkekler, volo altın nokta kadınlar, volo altın nokta erkekler, raffa çift kadınlar, raffa çift erkekler, raffa açık üçler ve raffa altın nokta disiplinlerinde yapılıyor.

 

Belediye Başkan Vekili Yılmaz, organizasyonda mücadele eden sporcuları ziyaret ederek, TBBDF As Başkanı Faik Kapsız’dan bocce sporu ve devam eden müsabakalar hakkında bilgi aldı.

 

Devam eden turnuvaları izleyen Başkan Vekili Yılmaz, sporcularla beraber bocce oynadı. Yılmaz, yaptığı açıklamada, bir spor kenti haline gelen Kemer’de bu yıl 13’ncüsü düzenlenen organizasyonun Kemer için büyük önem taşıdığını söyledi. Yılmaz ayrıca turnuva kapsamında Kemer’e gelen 600 sporcu ve ailelerini Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 

Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerinin altını çizen Yılmaz, bocce turnuvasında dereceye giren sporcuları tebrik ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini aktardı. 

 

Dün tamamlanan ve dereceye giren sporculara ödüllerinin verildiği 13. Uluslararası Kemer Open Bocce Turnuvası kapsamında Bocce Petank 2. Lig müsabakaları ise devam ediyor.  Bocce Petank 2. Lig müsabakalarının yarın tamamlanacağı ve dereceye giren sporculara ödüllerinin verileceği öğrenildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni