Milas Belediyesi’nden Engelsiz Yaşam Engelsiz Spor

Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılacak “Engelsiz Yaşam Engelsiz Spor” programı ile özel gereksinimli bireylerin sportif ve yaşamsal becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlanacak.

 

Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde, Berhal Arıkan antrenörlüğünde gerçekleşecek Engelsiz Yaşam Engelsiz Spor programı ile ilgili yapılan bilgilendirmede; “Milas’ta yaşayan özel gereksinimli bireylerin sportif ve yaşamsal becerilerinin gelişmesini amaçlayarak hazırladığımız eğitim programlarımız, uzman antrenör eşliğinde Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde hizmet vermeye başlayacaktır. Birebir ve grup dersleri şeklinde uygulanacak olan eğitim programlarının, kişinin fiziksel gelişiminin yanında bilişsel, duyusal ve psikomotor gelişimine de katkı sağlaması hedeflenmektedir.” denildi.

 

Özel gereksinimli bireylere yönelik gerçekleşecek etkinlik programına katılmak isteyen vatandaşların, 0 (252) 512 58 80 no’lu iletişim numarasından detaylı bilgi alıp müracaatta bulunabileceği belirtildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni