Muratbey Peynirleri Sporcunun Yanında

Sağlıklı yaşamı ve bağışıklığı güçlendiren inovatif ürünleri ile Türkiye’nin yenilikçi peynir markası Muratbey, Nazilli Belediyespor’un sponsoru oldu.

 

Kurulduğu günden bugüne spora ve sporcu ahlakı ile yetiştirdiği futbolcularla Türk futboluna önemli katkılar sağlayan ve 2. Lig’de mücadele eden Nazilli Belediyespor ile Türkiye’nin yenilikçi peynir markası Muratbey arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. 

 

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksinde düzenlenen imza törenine Eşin Group Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal, Başkan Yardımcısı Erkan Abbasoğlu, Muhasip Üye Ali Gölgesiz, kulüp basın sözcüsü Ümit Özmen ile Muratbey Genel Müdür Yardımcısı Merthan Yeşilmenderes katıldı. Atılan imzaların ardından Muratbey Gıda, Nazilli Belediyespor’un 1 yıllık sponsoru oldu.

 

Muratbey sporun ve sporcunun yanında 

Muratbey adına törene katılan Merthan Yeşilmenderes, “Sponsorluğumuz ile bölgedeki çalışmamızı Türk sporu adına taçlandırmış olduk. İç Ege bölgesinin bir çok ilinden süt tedariki yapıyoruz. 6 yıldır da dönemsel olarak 20 ila 100 ton arasında süt tedariğimiz var. ÖRKOOP’la yıllardır çalışıyoruz. Nazilli’ye katkılarımız o yıllardan başlıyor. Bu kapsamda bizleri de Nazilli firması olarak görebilirsiniz. Ünal Önal Başkanımın nezdinde Nazilli Belediyespor’a ve Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum. Kulübümüz ile gerçekleşen 1 yıllık sponsorluk anlaşmamız hepimize hayırlı olsun.” dedi.

 

Muratbey ‘e teşekkür ediyoruz

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Erkan Abbasoğlu, “İlçemizde ülkemize ve yurt dışına açılan birçok firmamız var, ancak sponsorluk anlamındaki en büyük desteği Muratbey Gıda verdi. Muratbey’e çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Muratbey sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor

Türkiye’nin en sevilen peynir markalarından biri olmanın yanı sıra toplumsal problemlere duyarlı bir firma olma sorumluluğu ile sağlıklı beslenmenin topluma anlatılması için katkıda bulunmaya özen gösteren Muratbey; sağlık, spor ve eğitim alanında sunduğu burslarla ve sponsorluklarla geleceğimiz olan çocukların ve gençlerin sağlıklı gelişimlerine katkı sunuyor. Aynı zamanda sağlıklı yaşamla ilgili birçok sosyal sorumluluk projesi yürütüyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni